Φρύδια: Ποιο σχήμα είναι το κατάλληλο για το πρόσωπό σου;

20.01.2021
Φρύδια: Ποιο σχήμα είναι το κατάλληλο για το πρόσωπό σου;
Πώς να απογειώσεις τη δυναμική του προσώπου σου

Τα φρύδια είναι γνωστό πως μπορούν να μεταμορφώσουν ολόκληρο το πρόσωπο, και υπάρχουν αρκετές stars με αξιοζήλευτα φρύδια που πολλές από εμάς θα ονειρευόμασταν. Σημαίνει όμως αυτό πως θα ταίριαζαν σε όλες μας;

Δες και αυτό: Πώς να επιλέξεις ένα νέο άρωμα μέσω ίντερνετ

Παρακάτω, οι Shavata Singh και Lisa Potter-Dixon, που έχουν επιμεληθεί φρύδια celebrities όπως η Adele, η Elle Macpheron και η Kate Hudson, μοιράζονται τις συμβουλές τους για τέλεια φρύδια, ταιριαστά στο πρόσωπο σου:

Δούλεψε με τα φυσικά σου φρύδια
Για να πετύχεις ένα όμορφο, φυσικό και ισορροπημένο αποτέλεσμα, καλό θα είναι να διαλέξεις ένα σχήμα φρυδιών που είναι κοντά στο φυσικό σου. Η Singh λέει: "Αν έχεις πολύ λεπτά φρύδια, μην προσπαθήσεις να τα κάνεις πολύ πυκνά και μεγάλα. Από την άλλη, αν έχεις πολύ πυκνά φρύδια, μην τα κάνεις λεπτά. Είναι σημαντικό να μπορείς να διατηρήσεις εύκολα τα φρύδια σου".

Βασίσου στο σχήμα του προσώπου σου
Μία καλή μέθοδος για αν βρεις ποιο είναι στο σχήμα φρυδιών που ταιριάζει στο πρόσωπο σου, είναι το brow mapping. Πάρε ένα πινέλο μακιγιάζ και ακούμπησέ το στο πλάι της μύτης σου, για να δείχνει η άκρη του προς τα πάνω. Σε εκείνο το σημείο θα πρέπει να ξεκινά το φρύδι σου. Στη συνέχεια, κοίταξε ευθεία μπροστά και ακούμπησε το πινέλο διαγώνια, για να περνά η λαβή του μπροστά από το κέντρο του ματιού σου. Αυτό το σημείο είναι ιδανικό για την καμπύλη του φρυδιού σου. Έπειτα, στήριξε το πινέλο στη βάση της μύτης σου και προς την εξωτερική πλευρά του ματιού σου για να βρεις το σημείο που πρέπει να καταλήγει.

Φτιάξε την τέλεια καμπύλη
Ένα ακόμη tip, που έρχεται από την Potter-Dixon, είναι να δουλέψεις με τις καμπύλες που έχει φυσικά το φρύδι σου. Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα μεγάλο τόξο, αρκεί να βρίσκεται στο σωστό σημείο.