Πώς να κάνεις τα φρύδια σου να φαίνονται πιο γεμάτα

08.11.2020
Πώς να κάνεις τα φρύδια σου να φαίνονται πιο γεμάτα
5 tips για τέλεια αποτελέσματα

Ποια γυναίκα δε θέλει φυσικά πλούσια, γεμάτα φρύδια;

Δες και αυτό: Τρίχες που γυρίζουν προς τα μέσα; Ιδού τι να κάνεις

Τα τελευταία χρόνια, οι μέθοδοι για να αποκτήσουμε πλούσια φρύδια και να κρατήσουμε το αποτέλεσμα για εβδομάδες είναι πολλές και αποτελεσματικές. Παρακάτω θα βρεις τα tips που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις γεμάτα φρύδια με φυσικό τρόπο:

Αυτό το είδες; Τι πρέπει να αποφύγεις μετά από μια μέρα στον ήλιο

- Σημαντικό πρώτο βήμα είναι να ξεκινήσεις με καθαρό δέρμα στην περιοχή των φρυδιών σου, έτσι ώστε η τρίχα να αναπτυχθεί σωστά.

- Σταμάτα να βγάζεις τα φρύδια σου για 4 έως 12 εβδομάδες για να μακρύνουν όσο το δυνατόν περισσότερα, αφαιρώντας μόνο τις πολύ ενοχλητικές τρίχες και ακολουθώντας τη φυσική γραμμή του φρυδιού σου.

- Ενεργοποίησε τη ροή του αίματος στην περιοχή των φρυδιών κάνοντας μασάζ με έναν ορό ειδικά σχεδιασμένο για τη συγκεκριμένη περιοχή.

- Δοκίμασε να βάψεις τα φρύδια σου σε μια απόχρωση, η οποία θα σκουρύνει τις πιο ανοιχτές τρίχες σου. Αυτό θα κάνει τα φρύδια σου να δείχνουν πιο γεμάτα.

- Χρησιμοποίησε ένα μολύβι φρυδιών και ξεκίνα γεμίζοντας τις αραιές περιοχές των φρυδιών σου και στη συνέχεια σχημάτισε με το μολύβι σου μικρές τριχούλες σε ευθεία γραμμή από το μπροστινό μέρος του φρυδιού σου μέχρι την κορυφή της γωνίας. Μετά, προχώρα από την κορυφή της γωνίας μέχρι το τέλος του. Στη συνέχεια χτένισε τα φρύδια σου με το ειδικό βουρτσάκι από μπροστά προς τα πίσω, με ανοδικές κινήσεις για να απομακρύνεις την υπερβολική ποσότητα προϊόντος.