Αυτό είναι το συχνό και μεγαλύτερο λάθος που (μάλλον) κάνεις με τα φρύδια σου

03.07.2020
Αυτό είναι το συχνό και μεγαλύτερο λάθος που (μάλλον) κάνεις με τα φρύδια σου
Τι αποκαλύπτουν οι ειδικοί;

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε πει ότι τα φρύδια αποτελούν την κορνίζα του προσώπου, που ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνουμε, μπορούν να αλλάξουν δραματικά ένα πρόσωπο ανάλογα με το σχηματισμό τους.

Δες και αυτό: 3 τρόποι για να κάνεις τα φρύδια σου να μεγαλώσουν γρηγορότερα

Το Anastasia Beverly Hills είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα brand ομορφιάς παγκοσμίως, με τα προϊόντα φρυδιών του να θεωρούνται απόλυτο cult favorite για πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Πίσω από την τόσο επιτυχημένη εταιρεία βρίσκεται η Anastasia Soare, που είναι ο μόνος άνθρωπος που η Victoria Beckham επιτρέπει να αγγίξει τα φρύδια της!

Σε συνέντευξη της, η Soare είχε μιλήσει για το μεγαλύτερο λάθος, που οι περισσότερες γυναίκες κάνουν σε ό,τι αφορά τα φρύδια τους (μήπως το κάνεις και εσύ;).

Αυτό το είδες; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την αποτρίχωση στο μουστάκι

Όπως είπε και η ίδια, "Το μεγαλύτερο λάθος είναι πως παρά-βγάζουμε τα φρύδια μας στο σημείο που ξεκινά η γέφυρα της μύτης, δηλαδή το μπροστινό μέρος των φρυδιών μας. Όταν βγάζεις πολλές τριχούλες από αυτό το σημείο, η μύτη σου μπορεί να δείχνει ενδεχομένως πιο μεγάλη και πιο πλατιά, και τα μάτια σου να φαίνονται πολύ μακριά. Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι δεν πρέπει να πειράζουν τις τρίχες των φρυδιών τους από το πάνω μέρος, εκτός αν έχουν πολύ πυκνά φρύδια. Νομίζω ότι την πρώτη φορά που κάποιος θα αποφασίσει να βγάλει τα φρύδια του, είναι καλύτερο να πάει σε έναν επαγγελματία".

Αυτή η κίνηση έχει σαν αποτέλεσμα να χαλάει η ισορροπία και η αναλογία των χαρακτηριστικών σου, και αυτό που θα πρέπει να κρατήσεις στο μυαλό σου είναι ότι τα φρύδια πρέπει πάντα να διαμορφώνονται σύμφωνα με τη δομή των οστών του προσώπου της κάθε γυναίκας.