Η Huda Kattan λάνσαρε το δικό της skincare brand

07.02.2020
Η Huda Kattan λάνσαρε το δικό της skincare brand
Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα!

Η Huda Kattan απ’ ό,τι φαίνεται έχει βάλει στόχο να κυριαρχήσει σε όλο το φάσμα του κόσμου της ομορφιάς. Έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 40 εκατομμύρια followers στο Instagram και έχοντας δημιουργήσει τo απίστευτα δημοφιλές brand καλλυντικών, Huda Beauty, αποφάσισε να δοκιμάσει τις ικανότητές της και στον κόσμο του skincare, λανσάροντας το νέο της brand με καλλυντικά, Wishful.

Δες και αυτό: Πώς να κάνεις eye lifting στο σπίτι σου

Το πρώτο λανσάρισμα περιλαμβάνει το Yo Glow Enzyme Scrub, ένα απολεπιστικό προϊόν που λέγεται ότι κάνει θαύματα για τα ακνεϊκά δέρματα. «Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας το προϊόν που έχει αλλάξει τελείως την υφή της επιδερμίδας μου, που με βοήθησε να απαλλαγώ από τα σημάδια της ακμής, μείωσε την όψη των πόρων μου και έκανε την επιδερμίδα μου απίστευτα λεία και απαλή», έγραψε στο Instagram η Kattan δείχνοντας το πριν και το μετά της επιδερμίδας της.

Αυτό το είδες; Οι τροφές που ίσως ευθύνονται για τη λιπαρή σου επιδερμίδα

Πώς προέκυψε λοιπόν το Wishful; Όπως αποκάλυψε η ίδια, το συγκεκριμένο brand δεν αφορά εκείνη. Στόχος του brand είναι η εξατομικευμένη ιδέα του καθενός για τέλειο δέρμα. Ta προϊόντα Wishful υπόσχονται στις καμπάνιες τους υπέροχη επιδερμίδα χωρίς φίλτρα, μακιγιάζ ή photoshop.

Διάβασε επίσης: Όσα όσα πρέπει να ξέρεις για την αποτρίχωση με κλωστή