Οι πιο δημοφιλείς θεραπείες ομορφιάς στο Hollywood

01.02.2020
Οι πιο δημοφιλείς θεραπείες ομορφιάς στο Hollywood
Μια ειδικός αποκαλύπτει τις θεραπείες που λατρεύουν στο Hollywood

Η βιομηχανία της ομορφιάς αναμένεται να φτάσει το 2023 τα 805,61 δισεκατομμύρια ευρώ με σταθερή άνοδο. Καμία εντύπωση δεν προκαλεί η παραπάνω είδηση, αφού είναι γνωστό πως οι γυναίκες προσπαθώντας να κερδίσουν τη μάχη με το χρόνο αναζητούν διαρκώς τις πιο εξελιγμένες ενέσιμες θεραπείες προσώπου και τα πιο σύγχρονα gadgets.

Δες και αυτό: Όσα πρέπει να ξέρεις για την προσθετική χειλιών

Παρακάτω θα βρεις τις θεραπείες που λατρεύουν οι stars στο Hollywood:

Ενέσιμα

Οι γυναίκες στο Hollywood ξεκινούν να κάνουν botox από αρκετά μικρή ηλικία και παρόλο που είναι πιο ακριβό απ' ό,τι στην Ελλάδα, εξακολουθούν να ορκίζονται σε αυτό. Η μόδα των fillers σε επίπεδο Kylie Jenner έχει -ευτυχώς- παρέλθει. Πλέον οι γυναίκες προτιμούν να αυξάνουν διακριτικά των όγκων των χειλιών τους, χρησιμοποιώντας υαλουρονικό οξύ.

Microneedling
Το microneedling αποτελεί μια από τις κορυφαίες τάσεις ομορφιάς αυτή τη στιγμή στο Hollywood. Η μεσοθεραπεία κολλαγονογένεσης με μικροβελόνες, όπως ονομάζεται στα ελληνικά, εκμεταλλεύεται τη χρήση ειδικών μικροβελόνων για τον μικροτραυματισμό της επιδερμίδας με στόχο την επακόλουθη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ταυτόχρονα την εισαγωγή κατάλληλων δραστικών ουσιών μέσα στο δέρμα. Πρόκειται για μια θεραπεία που θα πρέπει να γίνεται από ειδικό και έχει σπουδαία αποτελέσματα: Η επιδερμίδα δείχνει πιο λαμπερή, ενώ μειώνονται σημαντικά, μεταξύ άλλων, οι ρυτίδες, οι ουλές ακμής και οι πανάδες.

Αυτό το είδες; Τα 4 trends αισθητικών επεμβάσεων που θα δούμε το 2020

Πρόληψη και αντιμετώπιση λεπτών γραμμών | Οι σύμμαχοι κάθε δεκαετίας
Εξίσου δημοφιλής είναι και η θεραπεία PRP, με την οποία ο γιατρός διαχωρίζει το πλάσμα από το αίμα και το εγχέει ξανά στο πρόσωπο, με σκοπό την ενίσχυση της διαδικασίας επούλωσης και παραγωγής κολλαγόνου.

Lifting
Μία από τις αγαπημένες θεραπείες προσώπου πολλών celebrities, όπως οι Kardashians είναι το triple lift, μια θεραπεία που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει τον κυτταρικό μεταβολισμό. Περιλαμβάνεται βαθύ καθαρισμό, απολέπιση και στη συνέχεια manual lifting και εφαρμογή εξατομικευμένων ορών και μασκών. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με τη χρήση τεχνολογίας μικρορεύματος για την έντονη ενυδάτωση και ανόρθωση του προσώπου.

Gadgets
Τα εργαλεία ομορφιάς δεν αποτελούν πια πολυτέλεια. Εκτός από τα πλέον mainstream, jade rollers και gua sha, κάτι που λατρεύουν οι celebrities του Hollywood είναι οι συσκευές μικρορεύματος. Μία από τις αγαπημένες τους είναι η Ziip, μια συσκευή που μπορεί να ελεγχθεί από μια εφαρμογή στο τηλέφωνό και να δώσει οδηγίες βήμα προς βήμα για ρουτίνες που στοχεύουν σε διαφορετικά skincare προβλήματα.

Διάβασε επίσης: Πώς τα fillers υαλουρονικού μπορούν να παραμορφώσουν το πρόσωπο σου