Πώς να κάνεις eye lifting στο σπίτι σου | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
9:00
13/1/2020

Πώς να κάνεις eye lifting στο σπίτι σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η ειδικός μοιράζεται τις συμβουλές της 

«Το μασάζ στα μάτια είναι μια υποτιμημένη αλλά, ωστόσο, εξαιρετικά αποτελεσματική πρακτική» λέει η Joanna Czech, ειδικευμένη στην αισθητική ιατρική και παγκόσμια σύμβουλος της εταιρείας La Mer.

Δες και αυτό: Αυτή είναι η καλύτερη ώρα να εφαρμόσεις την κρέμα ματιών σου

 

«Το σωστό μασάζ διασφαλίζει, επίσης, τη μέγιστη απορρόφηση των συστατικών της κρέμας ματιών που φοράς, καθώς μόνο το 30% της αποτελεσματικότητας ενός προϊόντος περιποίησης ματιών εξαρτάται από τα συστατικά του. Το υπόλοιπο 70% αφορά τον τρόπο που το απλώνεις» τονίζει η Joanna Czech.

Η ίδια έχει αναπτύξει μια τεχνική για λίφτινγκ ματιών στο σπίτι που βοηθά στην απομάκρυνση της κούρασης και του πρήξιμου από την περιοχή των ματιών:

«Πρώτα ξεκινάς γύρω από το μάτι πιέζοντας και αφήνοντας τα δάχτυλά σου (δείκτη και μέσο). Αυτό αφυπνίζει τη μικροκυκλοφορία στην περιοχή τονώνοντας άμεσα την επιδερμίδα» λέει.

Αυτό το είδες; Ποιες γυναίκες δεν κάνουν ρυτίδες;

 

«Για να δημιουργήσεις εφέ λίφτινγκ στο άνω βλέφαρο, κάνε –από τη μέσα μεριά προς τα έξω– μικρά τσιμπήματα και ελαφρά τραβήγματα προς τα πάνω που διαρκούν σχεδόν 20 δευτερόλεπτα. Σε μια κλίμακα δυσφορίας από το 1 έως το 10, οφείλεις να υπομείνεις ένα γερό οκτάρι».

Η Joanna Czech συστήνει να κάνεις αυτό το μασάζ τρεις φορές την ημέρα και τα αποτελέσματα λίφτινγκ θα γίνουν ορατά τις επόμενες 3 ημέρες.

«Το άλλο μυστικό “όπλο” μου είναι ένα ζευγάρι κουταλάκια του γλυκού, τα οποία διατηρώ πάντα στο ψυγείο. Τοποθετώντας τα κρύα πάνω σε κλειστά μάτια, όλη η κούραση και η αίσθηση βάρους εξαφανίζονται» τονίζει.

Διάβασε επίσης: Τα καλύτερα tips ομορφιάς για να αντέξεις το κρύο

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ