Jennifer Aniston: Το μυστικό ομορφιάς της είναι πολύ πιο απλό από όσο φαντάζεσαι

12.05.2019
Jennifer Aniston: Το μυστικό ομορφιάς της είναι πολύ πιο απλό από όσο φαντάζεσαι
Πρόκειται για μία από τις πιο διάσημες γυναίκες στο Hollywood, η οποία, κατά γενική ομολογία, μεγαλώνει απίστευτα όμορφα. Πώς τα καταφέρνει;

Την απάντηση σε αυτή την ερώτηση είχε δώσει η ίδια η Jennifer Aniston σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στη Vogue πριν από μερικά χρόνια.

Βασισμένη στη γενικότερη αρχή του "less is more", η 50χρονη, σήμερα, ελληνικής καταγωγής σταρ αποκάλυψε ότι λατρεύει το φυσικό αποτέλεσμα οπότε "όσο λιγότερο μακιγιάζ, τόσο καλύτερα" και εξηγεί γιατί έχει σταματήσει να πειραματίζεται με το κάτι παραπάνω.

Φαίνεται πως κάθε φορά που προσπαθώ να κάνω ένα πιο εντυπωσιακό χτένισμα ή μακιγιάζ ή ακόμη κάτι διαφορετικό την περιποίηση της επιδερμίδας μου, όλα γίνονται πολύ πιο πολύπλοκα.

Διάβασε επίσης: Jennifer Aniston: Ο Justin Theroux της ευχήθηκε δημόσια σα να μην είχαν χωρίσει ποτέ!

Ανάλογες είναι και οι συμβουλές της για την περιποίηση του σώματος.

Αυτό είναι το μόνο σώμα που έχουμε και για τον λόγο αυτό πρέπει να το προσέχουμε. Πώς; Μα φυσικά προσέχοντας τι τρώμε και δίνοντας έμφαση στην περιποίηση του δέρματός μας. Το να κοιμόμαστε είναι πολύ σημαντικό όσο είναι και να ενυδατωνόμαστε πίνοντας πολύ νερό. Είναι τόσο σημαντικό για να έχουμε αυτή την έξτρα λάμψη.

Όσο για τα μαλλιά της; Η γυναίκα της οποίας το κούρεμα στα "Φιλαράκια" χαρακτηρίζεται ήδη iconic ενώ έχει και... όνομα -The Rachel, για την ακρίβεια [φωτό κάτω]- συμβουλεύει να αφήσουμε τα... πειράματα στο κεφάλι μας. Και εκεί χρειάζεται λογική και σύνεση. Και φροντίδα. Δες εδώ τα 3 βήματα για να αποκτήσεις τα μαλλιά της Jennifer Aniston