3 χρήσεις του πράσινου τσαγιού για την ομορφιά σου

09.07.2016
Πολλά έχεις ακούσει για το πράσινο τσάι και κυρίως είναι ένα ρόφημα που το έχεις συνδέσει με την απώλεια κιλών αλλά και την στοματική υγιεινή . Τώρα λοιπόν τα νέα είναι πολύ καλά και για την ομορφιά σου αφού παρακάτω θα μάθεις πώς το πράσινο τσάι διεκδικεί μια θέση στα καλλυντικά σου!

Για τα καψίματα:

To πράσινο τσάι σε βοηθάει να καταπολεμήσεις το έγκαυμα ή να περιορίσεις τον ερεθισμό που μπορεί να σου έχει προκαλέσει ο ήλιος.

Αν ξέχασες για κάποιο περίεργο λόγο το αντηλιακό σου τότε δεν έχεις παρά να το ψεκάσεις στις περιοχές που έχει κάψει ο ήλιος.

Για τα μάτια σου μόνο!

Το πράσινο τσάι μπορεί να έχει ευεργετικές ιδιότητες όχι μόνο για το δέρμα αλλά και για τα μάτια σου αφού κάνει το πρήξιμο να υποχωρεί και δείχνει πιο ξεκούραστο το βλέμμα σου.

Aν θα πας κάπου και θέλεις να δείχνεις φρέσκια τότε πάρε ένα φακελάκι από πράσινο τσάι και πέρασέ το από ζεστό νερό μέχρι να δεις τον ατμό. Στράγγιξέ το λιγάκι και “πέρασέ” το από ολόκληρο το πρόσωπο σου για ένα λεπτό μέχρι να είναι πια τόσο ζεστό το φακελάκι σου!

Καθαρισμός προσώπου με πράσινο τσάι!

Βράσε λίγο νεράκι και τοποθέτησέ το μέσα σε ένα μεγάλο μπολ. Άδειασε το περιεχόμενο από ένα φακελάκι μέσα στο ζεστό νερό και βάλε μια πετσέτα πάνω από το κεφάλι σου. Σκύψε πάνω από το μπολ. Μείνε εκεί για λίγα λεπτά και είσαι έτοιμη!