Τα 10 πιο σέξι χτενίσματα για ξανθές (Μέρος Β’)

06.12.2010
Είσαι η απόλυτη ξανθιά αλλά δεν ξέρει ποια είναι αυτά τα χτενίσματα που θα απογειώσουν το στιλ σου; Κοντά ή μακριά, σγουρά ή ίσια τα διλήμματα αυτά βασανίζουν το μυαλουδάκι σου; Χαλάρωσε και διάβασε παρακάτω ποια χτενίσματα είναι αυτά που θα σε κάνουν να αναδείξεις την πιο σέξι πλευρά του εαυτού σου!

Είσαι η απόλυτη ξανθιά αλλά δεν ξέρει ποια είναι αυτά τα χτενίσματα που θα απογειώσουν το στιλ σου; Κοντά ή μακριά, σγουρά ή ίσια τα διλήμματα αυτά βασανίζουν το μυαλουδάκι σου; Χαλάρωσε και διάβασε παρακάτω ποια χτενίσματα είναι αυτά που θα σε κάνουν να αναδείξεις την πιο σέξι πλευρά του εαυτού σου!


Γύρω-γύρω: το μαλλάκι σου και έτοιμο το πιο σούπερ χτένισμα για εσένα! Θέλεις ένα διαφορετικό χτένισμα τότε κάν΄ το αλά Χίλαρι Ντάφ και θα συγκεντρώσεις όλα τα βλέμματα! Ξεκίνησε να φτιάχνεις τη γαλλική σου κοτσιδούλα από την κορυφή του κεφαλιού και μετά γύρισε τα μπροστινά τσουλούφια ενώ για να πετύχεις το λουκ συνολικά το μόνο που σου μένει είναι να πιάσεις τα υπόλοιπα μαλλάκια σε κότσο όπως η Χίλαρι!


Καρέ-καρέ με την επιτυχία: το καρέ διαχρονικά in fashion σε προκαλεί να τολμήσεις να κόψεις τα μαλλάκια σου πιο κοντά για να πετύχεις το κομψό λουκ που πάντα ήθελες. Από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ στο ποτό το συγκεκριμένο κούρεμα σου ταιριάζει απόλυτα να έχεις ξανθό statement χρώμα όπως αυτό της Νικόλ Ρίτσι που κάνει "μπαμ" και προσελκύει το βλέμμα. Ζήτησε από την κομμώτρια σου να δώσει σχήμα στις άκρες σου με το ξυράφι για πιο νεανικό λουκ αφού με αυτόν τον τρόπο το κούρεμα χάνει την αυστηρή του γραμμή και αποκτά μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Τόλμησε να κάνεις την αλλαγή και να προτιμήσεις μεσαίο ασύμμετρο καρέ αν θέλεις να κάνεις μια αλλαγή που θα τραβήξει το βλέμμα!


Στριφογύρισε το! Αν είσαι φαν της πλατίνας και άρα το μαλλάκι σου είναι ξανθό σε αυτή την απόχρωση αυτό σημαίνει ότι δε φοβάσαι να προσελκύσεις το βλέμμα και αυτό που αναζητάς είναι κάτι εύκολο και γρήγορο που είναι εξίσου εντυπωσιακό όσο και η προσωπικότητα σου. Για να πετύχεις το λούκ της Γκουέν Στεφάνι δεν έχεις παρά να πιάσεις λίγες-λίγες τις τούφες των μαλλιών σου και να τις "στριφογυρίσεις" και στερέωσε καλά με ένα τσιμπιδάκι κατά προτίμηση σε ασημί χρώμα έτσι ώστε να "δέσει"με το υπόλοιπο χρώμα!


Ξανθιά με ανταύγειες: η μόδα λέει ναι στην ξανθιά βάση με ξανθές ανταύγειες που ανάλογα με την απόχρωση που έχουν σε κάνουν να λάμπεις πιο πολύ και από λαμπιόνι του χριστουγεννιάτικου δέντρου! Για να πετύχεις το συγκεκριμένο σικ χτένισμα δεν έχεις παρά να στεγνώσεις τα μαλλάκια σου και με ένα ψαλίδι να για μπούκλες να «γυρίσεις» τα μπροστινά τσουλούφια ελαφρώς προς τα έξω. Η μεγάλη, ανάλαφρη μπούκλα είναι το ζητούμενο γι’ αυτό "άνοιξε" αν χρειαστεί με τα δάχτυλα σου την μπούκλα-δαχτυλίδι για το συγκεκριμένο εντυπωσιακό λουκ! Με τη βοήθεια της λακ,κράτησε το χτένισμα στο ύψος του και εντυπωσίασε χωρίς προηγούμενο!


Η χαρά του κοντού: το κοντό μαλλάκι σε βάζει στην καρδιά της μόδας αυτή τη σεζόν και είναι ένα κούρεμα που αναδεικνύει το ξανθό σου θαμπώνοντας τους πάντες! Τόλμησε το κοντό με τις αφέλειες για ένα λουκ που θα κερδίσει τα βλέμματα και δε θα σου πάρει πάνω από 10 λεπτά να "στρώσεις" για να εντυπωσιάσεις!


Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη