Διάλεξε χτένισμα για τον γάμο σου

16.10.2008
Η μεγάλη μέρα πλησιάζει και όλα είναι υπό έλεγχο. Εκεί που θέλεις να δώσεις βάση όμως είναι η συνολική εμφάνισή σου και κυρίως τα μαλλιά σου! Το χτένισμα είτε θα σε κολακεύει απίστευτα είτε θα σε ‘καταστρέψει’ λόγω υπερβολής! Για τη σημαντικότερη μέρα της ζωής σου, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και? βίον ανθόσπαρτο!

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει και όλα είναι υπό έλεγχο. Όμως, εκεί που θέλεις να δώσεις βάση είναι η συνολική εμφάνισή σου και κυρίως τα μαλλιά σου! Το χτένισμα είτε θα σε κολακεύει απίστευτα είτε θα σε ¨"καταστρέψει" λόγω υπερβολής! Για την πιο γιορτινή μέρα της ζωής σου, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και... βίον ανθόσπαρτο!

Βήμα πρώτο: συντονίσου με την επισημότητα του γεγονότος, χωρίς όμως να γίνεις κάποια άλλη. Διατήρησε το προσωπικό σου στυλ. Συνήθως οι νύφες προτιμούν τα μαλλιά σηκωμένα ψηλά σε έναν περίτεχνο κομψό κότσο. Αν θέλεις ο γάμος σου να θυμίζει παραμύθι, πρόσθεσε ένα κόσμημα όπως μία τιάρα.

Βήμα δεύτερο: προτού φτιάξεις τα μαλλιά σου, έχε κατά νου το νυφικό. Εάν για παράδειγμα φορέσεις στράπλες με ουρά ίσως θες τα μαλλιά σου να πέφτουν στους γυμνούς ώμους σου, είτε ίσια, είτε σε μπούκλες. Αν σκοπεύεις να φορέσεις πέπλο, τα μακριά κυματιστά μαλλιά, δείχνουν ονειρεμένα.

Βήμα τρίτο: το καλύτερο στυλ για σένα είναι αυτό που κολακεύει το πρόσωπό σου. Αν έχεις οβάλ σχήμα, πρόσεχε τις μπούκλες και τα πολλά μαλλιά στο πρόσωπό σου . Αν είσαι στρογγυλοπρόσωπη, πες ναι στον όγκο και στο μακρύ μήκος. Επίσης μπορείς να κάνεις έναν κότσο τύπου Όντρει Χέπμπορν, που θα δείχνει το πρόσωπο πιο μακρύ. Για τετράγωνα σχήματα, ιδανικό είναι το ρομαντικό μαλλί με όγκο τύπου Τζένιφερ Άνιστον, όπως τα είχε στο γάμο της. Εναλλακτικά ένας γαλλικός κότσος, είναι ό,τι πρέπει. Όσες έχετε πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς, μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε, αρκεί ν' αφήσετε μία φράντζα, αφέλειες ή μία απλώς τούφα μαλλιά να πέφτει στο μέτωπό σας.

Βήμα τέταρτο: συνεργάσου με τον κομμωτή σου! Πες του τι διάλεξες και ζήτα τη γνώμη του. Μπορείς να τον αφήσεις να δοκιμάσει διαφορετικά στυλ. Πάρε μαζί σου πέπλα, τιάρες, κλιπ και ό,τι άλλο σκέφτεσαι να βάλεις για να δεις όλες τις εκδοχές των μαλλιών σου. Θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις σφαιρική άποψη για το τι σου πηγαίνει καλύτερα και να αποφασίσεις για το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν είσαι φαν της υπερβολής, σαν την Μαριλένα Παναγιωτοπούλου ένα πράγμα, διατήρησέ το και στο γάμο σου. Εάν είσαι πιο κοντά στην απλότητα, μην ξεφύγεις λόγω της ημέρας! Καλό θα είναι να σε αναγνωρίζουν οι καλεσμένοι σου!

Άντε και στα δικά μας, οι ανύπαντρες!