«Cowgirl Copper»: Η χάλκινη απόχρωση στα μαλλιά σου που δίνει ένα look Άγριας Δύσης

«Cowgirl Copper»: Η χάλκινη απόχρωση στα μαλλιά σου που δίνει ένα look Άγριας Δύσης
Photo: @bixiecolour
Aν ψάχνεις να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου τώρα που μπαίνουμε στο φθινόπωρο και σου αρέσουν οι αποχρώσεις του κόκκινου, δώσε μια ευκαιρία για το «χάλκινο της καουμπόισσας» ή αλλιώς το «Cowgirl Copper».

Με περισσότερες από 2,7 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok, αυτό το χρώμα μαλλιών είναι η πιο πρόσφατη εκδοχή της πολυαγαπημένης τάσης για το χάλκινο χρώμα στα μαλλιά που έχει φορεθεί από όλες, από τη Zendaya έως την Kendall Jenner.

Το καστανό θα είναι το απόλυτο χρώμα για τα μαλλιά σου τον χειμώνα

Το cowgirl copper είναι ουσιαστικά ένας συνδυασμός κόκκινου και καστανού που ξεθωριάζει σε μια χρυσή ξανθιά απόχρωση στις άκρες, λέει ο Paul Labrecque, master stylist και colorist του Paul Labrecque Salon and Skincare Spa. «Δίνει ένα ombre, φωτεινό ηλιόλουστο look, ειδικά στα μήκη των μαλλιών», λέει. Και στην πραγματικότητα από εκεί πήρε το όνομά του το χρώμα.

{https://www.tiktok.com/@bixiecolour/video/7220187113956920578}

Ο στόχος είναι να πετύχεις τους ίδιους τόνους που θα γίνονταν με φυσικό τρόπο αν περνούσες το καλοκαίρι ιππεύοντας άλογα, ακριβώς όπως μια καουμπόισσα. Όταν φοράς ένα καπέλο - ή ένα κράνος - οι ρίζες των μαλλιών σου παραμένουν σκούρες ενώ οι άκρες αρχίζουν να φωτίζουν στον ήλιο, εξηγεί ο Labrecque. Αυτό δίνει στις τρίχες σου μια πολύπλευρη εμφάνιση όπου οι κόκκινοι τόνοι είναι πιο πλούσιοι στις ρίζες και πιο ανοιχτόχρωμοι στις άκρες.

8 χρώματα μαλλιών που θα γίνουν φθινοπωρινά trends για να διαλέξεις ποιο θα δοκιμάσεις

Το cowgirl copper είναι ένας εύκολος τρόπος για να πας στο κόκκινο αν τα μαλλιά σου είναι καστανά, καθώς ενσωματώνει πιο σκούρες αποχρώσεις. Ο Labrecque λέει ότι λειτουργεί καλά και σε ανοιχτόχρωμα μαλλιά, καθώς η κόκκινη βαφή θα απορροφηθεί εύκολα και θα φαίνεται εξαιρετικά φωτεινή. Σε κάθε περίπτωση, το trend είναι ένας ιδανικός τρόπος για να μεταβείς σε μια πιο σκούρα απόχρωση για το φθινόπωρο.

{https://www.tiktok.com/@emilygracevandergriff/video/7270913913267424555}

Η διαδικασία απόκτησης του cowgirl copper θα εξαρτηθεί από το πόσο σκούρες είναι οι ρίζες σου, λέει ο Labrecque. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η απόχρωση μπορεί να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας έναν γυαλιστερό, πολυεπίπεδο κόκκινο τόνο με πιο σκούρα σκιά στη ρίζα και ξανθές ανταύγειες στις άκρες. Η προσθήκη ξανθών κομματιών στο μπροστινό μέρος για να πλαισιώσει το πρόσωπό σου θα δώσει το look που θα σε κάνει να δείχνεις ότι πέρασες όλο το καλοκαίρι στον ήλιο.

Αυτό είναι το πιο κομψό αξεσουάρ του φθινοπώρου, σύμφωνα με την Bella Hadid

Και αν αναρωτιέσαι πώς να διατηρήσεις την απόχρωση, τα κόκκινα μαλλιά είναι γνωστό ότι ξεθωριάζουν γρήγορα, γι' αυτό φρόντισε να καλύψεις τα μαλλιά σου με ένα ειδικό αντηλιακό με SPF και προϊόντα προστασίας του χρώματος για να τα διατηρήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.09.2023 - 10:20