Πώς θα δώσεις ένα wet look στα μαλλιά σου για glamorous εμφανίσεις

Πώς θα δώσεις ένα wet look στα μαλλιά σου για glamorous εμφανίσεις
Photo: @marthaeelman
Η τάση του wet-look στα μαλλιά είναι μια κλασική glam επιλογή για τις εξόδους του φθινοπώρου και του χειμώνα.

Το τρεντ με τα σμιλεμένα μαλλιά έχει αγαπηθεί από μερικές από τις μεγαλύτερες σταρ του Χόλιγουντ κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν των κινηματογραφικών βραβείων, αλλά ο Jason Wu το έφερε στις πασαρέλες στο σόου του Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024. «Υπήρχε ένα αποδομημένο στοιχείο σε αυτή τη συλλογή», είπε ο hair stylist του οίκου, Jimmy Paul σχετικά με την έμπνευση πίσω από τις εμφανίσεις. «Ήθελα να δημιουργήσω μια εμφάνιση που να νιώθω ότι τα μοντέλα μόλις βγήκαν από ένα ναυάγιο... μια υγρή, σχεδόν μουσκεμένη εμφάνιση χωρίς να θυσιάσω τη ρευστή κίνηση της φυσικής υφής των μαλλιών».

Η χάλκινη σκιά ματιών είναι η Cozy Glam τάση μακιγιάζ για το φθινόπωρο

Celebrities όπως η Kim Kardashian και η Ciara είναι μόνο μερικές που έχουν «απαθανατιστεί» με την τάση του wet look. Η Κardashian έχει δοκιμάσει το look σε πολύ μακριά αλογοουρά ενώ η Ciara σε «υγρά κύματα» λόγω του τρόπου με τον οποίο πέφτουν στην πλάτη της. Το look ομολογούμε είναι πολύ ανανεωτικό για το μαλλί σου, είτε έχεις να πας σε μια ειδική περίσταση είτε χρειάζεσαι έναν νέο τρόπο για να αναζωογονήσεις τα μαλλιά σου σε μια μέρα χωρίς λούσιμο.

Πώς να αποκτήσεις το wet-hair look

Τo wet-hair look είναι αρκετά εύκολο να το πετύχεις και πιθανότατα έχεις όλα τα απαραίτητα εργαλεία στο σπίτι. «Μόλις βραχούν τα μαλλιά, άρχισε να τα χωρίζεις και εφάρμοσε τζελ μαλλιών απ’άκρη σε άκρη», λέει ο Paul. «Χρησιμοποίησε μια χτένα για να το απλώσεις από τη ρίζα μέχρι την άκρη» Αφού δουλέψεις επαρκώς το τζελ στα μαλλιά σου, συνέχισε με έναν ορό λάμψης και αυτό που είναι αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό μέρος αυτής της εμφάνισης είναι το mousse.

«Η εφαρμογή λίγης mousse στα μαλλιά προσθέτει υφή και κράτημα», λέει. Αν θέλεις να κρατήσεις το σχήμα, βάλε λίγη λακ. Ποια είναι η επαγγελματική συμβουλή του Paul; «Δώσε το σχήμα που θέλεις στα υγρά μαλλιά σου, στερέωσε τα με ένα τσιμπιδάκι και μετά αφαίρεσέ το μόλις στεγνώσουν».

Latte makeup: Ζεστή μπρονζέ απόχρωση για ηλιοκαμένες επιδερμίδες

Η τάση του wet-hair είναι διαχρονική. Εάν χρειάζεσαι κάποια έμπνευση, ιδού μερικές από τις καλύτερες εκδοχές που μπορέσαμε να βρούμε.

{https://www.instagram.com/p/CeaxJZxuJLn/}

{https://www.instagram.com/p/CmF7lQjLqWo/}

{https://www.instagram.com/p/Cnrdoa7oNY9/}

{https://www.instagram.com/p/BxQC4rMFr9I/}

Τελευταία τροποποίηση στις 28.09.2023 - 08:40