Πώς να διαμορφώσεις σωστά τις ψεύτικες αφέλειες

02.02.2022
Πώς να διαμορφώσεις σωστά τις ψεύτικες αφέλειες
Τα μυστικά για να τις κάνεις να φαίνονται εκλεπτυσμένες

Όπως συμβαίνει με κάθε προσωρινό εξτένσιον μαλλιών, μια ψεύτικη φράντζα είναι ένα κομμάτι μαλλιών με κλιπ που μπορεί να φορμαριστεί με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα, η Kristen Stewart, για μια εμφάνιση της στο "The Late Show" συνδύασε ένα κοστούμι Chanel με ένα French girl up-do. Η φράντζα της ήταν μια προσθήκη "του τελευταίου δευτερολέπτου", λέει ο Adir Abergel - ο κομμωτής με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Los Angeles.

Αυτό είναι το μυστικό για να αποκτήσεις και εσύ την πλούσια αλογοουρά της Jennifer Lopez

Ο Abergel λέει ότι οι αφέλειες –είτε αληθινές είτε ψεύτικες – είναι πολύ ευέλικτες και μπορεί να μεταμορφώσουν αρκετά το look σου. "Μπορείς να αναδείξεις πολλή προσωπικότητα με αφέλειες, ανάλογα με το είδος τους. Το θέμα είναι να κοιτάς το πρόσωπό σου και να το πλαισιώνεις γύρω από αυτό".

Συμβουλές για τις ψεύτικες αφέλειες

Κόψε τις
"Πιστεύω ότι αν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις ψεύτικες αφέλειες, το μυστικό είναι να αφαιρέσεις αρκετό βάρος και τα άκρα να αισθάνονται ασταθή», συμβουλεύει ο Abergel. «Μια καλή συμβουλή για να το κάνεις αυτό είναι να χρησιμοποιήσεις ένα τσιμπιδάκι και να βγάλεις μερικές τρίχες ή να χρησιμοποιήσεις ένα ψαλίδι στην άκρη, ανεβοκατεβαίνοντας αντί να κινηθείς ευθεία".

Δώσε τους στυλ
Όσον αφορά τη στερέωση τους, πρώτα πείραξε τα μαλλιά σου στις ρίζες όπου θέλεις να τις τοποθετήσεις και εξασφάλισε ένα σφιχτό κράτημα στερεώνοντάς τα προς τα κάτω στα υπόλοιπα μαλλιά σου. Στη συνέχεια, φορμάρετε τις στα υπόλοιπα μαλλιά σου όπως θα έκανες με μια πραγματική φράντζα. Όποια και αν είναι η εμφάνιση που θέλεις, ο Abergel συνιστά να αυξήσεις τον όγκο στη ρίζα.

"Οι επίπεδες αφέλειες δεν φαίνονται καλά σε κανέναν, επομένως θέλεις να χρησιμοποιήσεις όγκο στις ρίζες τους. Ψέκασε σπρέι στις ρίζες και αφράτεψε τις με τα χέρια σου ή χρησιμοποίησε ένα πιστολάκι μαλλιών με κρύο αέρα, γιατί ο ζεστός αέρας κάνει τα μαλλιά πιο επίπεδα, ενώ ο κρύος αέρας συστέλλεται και σου δίνει περισσότερο όγκο".