Η νέα hot τάση για υπέροχα μαλλιά

29.10.2021
Η νέα hot τάση για υπέροχα μαλλιά
Αξίζει να το δοκιμάσεις στο επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο

Τα trends στα μαλλιά πάνε και έρχονται, με κάθε σεζόν να προτείνει τελείως διαφορετικές τάσεις. Αλλά μια τεχνική που άντεξε στη δοκιμασία του χρόνου είναι το balayage. Το Balayage είναι η απόλυτη τεχνική χρωματικής συντήρησης στην οποία έχουμε στραφεί εδώ και χρόνια για αυτήν την απαλά ηλιόλουστη απόχρωση.

Το κούρεμα της "Rachel" επιστρέφει - Δες πώς μπορείς να το φέρεις στο σήμερα

Η τεχνική αυτή περιλαμβάνει το ελαφρύ χρωματισμό τμημάτων των μαλλιών με ξανθές και χρυσές ανταύγειες. Όμως, σε αντίθεση με άλλες τεχνικές χρωματισμού, οι ανταύγειες αναμειγνύονται άψογα σε όλα τα μήκη για να διασφαλιστεί ότι δεν θα μείνει ποτέ ορατή ζώνη χρώματος. Παρόλο που δεν είναι πρόκειται για κάτι καινούργιο – είναι μια αγαπημένη επιλογή μεταξύ διασημοτήτων εδώ και χρόνια – αλλά έχει ενημερωθεί. Οι επαγγελματίες στυλίστες συνέχισαν να πειραματίζονται με νέους συνδυασμούς χρωμάτων και τεχνικές εφαρμογής για να κάνουν το φινίρισμα πιο απαλό και πιο όμορφο από ποτέ.

Η ενημερωμένη έκδοση της τεχνικής ονομάζεται Shatush, και περιλαμβάνει ανταύγειες που φαίνονται φυσικές, και θυμίζουν το εφέ που δημιουργεί ο ήλιος το καλοκαίρι. Εκτός αυτού, βοηθούν στην άριστη κάλυψη των λευκών μαλλιών χαρίζοντας νεανικότητα. Ο Domenico Casella, χρωματιστής στο Neville Hair & Beauty, έφερε μαζί του την τεχνική από την Ιταλία.

"Παρόμοιο με το balayage, το Shatush είναι εξαιρετικά απαλό και τα αποτελέσματα διακριτικά", εξηγεί. "Είναι η τέλεια τεχνική για όσες θέλουν να δώσουν διάσταση στα μαλλιά τους". Ο Domenico δημιουργεί έξυπνα το εφέ αυτό χρησιμοποιώντας μόνο τις άκρες των δακτύλων του και έναν κώνο.