Το μυστικό για να αποφύγεις το φριζάρισμα μετά το χτένισμα

10.05.2021
Το μυστικό για να αποφύγεις το φριζάρισμα μετά το χτένισμα
Το κόλπο που θα σε σώσει

Αν έχεις πλούσια μαλλιά με χοντρές τρίχες, θα έχεις πιθανότατα παρατηρήσει συχνά τα μαλλιά σου να φριζάρουν λόγω της υγρασίας και του αέρα, ειδικά το καλοκαίρι. Και μάλιστα, το συνηθισμένο φαινόμενο για αρκετές γυναίκες είναι ακόμη πιο συχνό αμέσως μετά το χτένισμα.

Λάδι καρύδας: Πώς να το χρησιμοποιήσεις για να περιποιηθείς τα μαλλιά σου

Το να θέλεις να χτενιστείς κάθε πρωί αλλά να καταλήγεις με φριζαρισμένα, απείθαρχα μαλλιά μπορεί να γίνει αρκετά ενοχλητικό και μπορεί να γίνει αρκετό για να έχεις μια bad hair day. Ευτυχώς όμως, υπάρχει ένα εύκολο κόλπο που μπορείς να ακολουθείς καθημερινά, για να κρατήσεις μακριά το φριζάρισμα από τα μαλλιά σου, ειδικά μετά το χτένισμα.

Έχεις μακριά μαλλιά; Να πώς μπορείς να τα φροντίσεις σωστά

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι η βούρτσα και η λακ που χρησιμοποιείς συνήθως στα μαλλιά σου. Πάρε τη βούρτσα που χρησιμοποιείς και ψέκασε λίγη λακ πάνω της πριν τη βάλεις στα μαλλιά σου. Στη συνέχεια, χτένισε τα μαλλιά σου όπως κάνεις συνήθως. Με αυτόν τον τρόπο, θα "σφραγίσεις" την υγρασία στα μαλλιά σου, κρατώντας το φριζάρισμα μακριά. Επίσης, θυμήσου πως είναι καλύτερο να ξεκινήσεις να βουρτσίζεις τα μαλλιά σου από κάτω, λίγα λίγα και έπειτα να συνεχίζεις προς το τριχωτό της κεφαλής.