4 σούπερ DIY ιδέες για τα χτενίσματα του σαββατοκύριακου

05.05.2017
Εντάξει σαββατοκύριακό έρχεται και παρά του ότι έχει κρύο όλο και κάπου θα πας. Ακομη και αν δεν ετοιμάζεσαι για κάποια έξοδο και πας στο σπίτι του φίλου ή της κολλητής σου υπάρχει τρόπος να έχεις σούπερ περιποιημένα και εντυπωσιακά μαλλιά και εμείς σου τον παρουσιάζουμε. Παρακάτω θα βρεις 4 ιδέες για να δείχνουν υπέροχα τα μαλλιά σου το σαββατοκύριακό και όχι μόνο! Ε.Α.

Αν δεν έχεις πολύ χρόνο να διαθέσεις για το χτένισμα σου αλλά θέλεις να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο:

Aλογοουρά η εύκολη:

Φυσικά και δεν σου είναι τίποτα δύσκολο να πιάσεις τα μαλλιά σου δε μια πλάγια αλογοουρά και να την ασφαλίσεις με το λαστιχάκι, την κορδέλα ή αξεσουάρ μαλλιών της αρεσκείας σου. Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να δημιουργήσεις ένα εύκολο χτένισμα που δεν θα σου πάρει περισσότερο από πέντε λεπτά.

Κοτσίδα η γαλλική:

Και φέτος η κοτσίδα είναι από τα must χτενίσματα και το να κάνεις μαι γαλλική κοτσίδα - δηλαδή να σου την κάνει κάποια φίλη σου- δεν είναι κάτι που θα πάρει πάνω από 5-10 λετπάκια ανάλογα πάντα με το μήκος των μαλλιών σου.

Η εύκολη κοτσίδα:

Φτιάξε μια απλή κοτσίδα , μια χοντρή πλεξούδα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και αν σου το επιτρέπει το μήκος των μαλλιών σου φέρτην στο ένα πλάι. Το χτένισμα μπορεί να συνδυαστεί με μια στέκα και είναι διανικό και για το γραφείο. Ακόμη και ένα απλό κοτσιδάκι μπορεί να αλλάξει τελείως την εμφάνιση των μαλλιών σου.

Αν έχεις κοντά μαλλιά τότε ένα αξεσουάρ για τα μαλλιά είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να αλλάξεις εμφάνιση στη σιτγμή. Ένα εντυπωσιακό τσιμπιδάκι ή μια στέκα δίνει διαφορετικό αέρα στο στιλ των μαλλιών σου.

Αν έχεις σχετικά κοντό καρέ και η χωρίστρα σου είναι στη μέση δοκίμασε να φέρεις τα μπροστινά σου τσουλούφια προς τα πίσω και δημιουργείς αμέσως- αμέσως ένα διαφορετικό χτένισμα.