Μαλλιά & μακιγιάζ: Τα λουκ που ξεχωρίσαμε από τις Χρυσές Σφαίρες

09.01.2017
Φυσικά και στις Χρυσές Σφαίρες είδαμε τις στιλιστικές επιλογέ που έκαναν τα διάσημα κορίσια αλλά δεν ήτνα οι μόνες που μας εντυπωσίασαν. Οι σταρ φόρεσα τα καλά τους αλλά περιποιήθηκαν ιδιαίτερα και τα μαλλιά τους και εμείς ξεχωρίσαμε εκείνα τα χτενίσματα που μας άρεσαν περισσότερο.

Η Κρίστεν Μπελ καταφέρνει να υιοθετήσει τέλεια με το μακγιάζ αλλά και το χτένισμα της ένα λουκ που μοιάζει βγαλμένο από τα '80s. Τα μαλλιά στο ένα πλάι και το το εντυπωσιακό σκουλαρίκι κάνουν την διαφορά στο στιλ της και την βάζουν στην καριδά της μόδας!

Τα σκούρα χείλη της Κέρι Ουάσινγκτον:

Ένα από τα νασικά τρεντ της σεζόν στο μακιγιάζ είναι χωρίς αμφιβολία τα σκούθρα χρώματα στα χείλη και η Κέρι Ουάσινγκτον κατάφερε να ξεχωρίσει με το μεθυστικό σκούρο κόκκινο του κρασιού που διάλεξε για τα χείλη.

Το χτένισμα της Νάταλι Πόρτμαν:

Ένα χτένισμα που μας άρεσε πάρα πολύ δεν ήταν άλλο από της Νάταλι πόρτμαν η οποία έφερε προς τα πίσω τα μπροστινά της τσουλούφια και τα έπιασε στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Πρόκειται για ένα χτένισμα "παντός καιρού" που καταφέρνει να αφήνει το πρόσωπό μας σε κοινή θέα δημιουργώντας ένα "μοιραίο" λουκ.