4 στιλ για τα μαλλιά από την Κέιτι Πέρι για να ξεχωρίσουμε το 2017

03.01.2017
Φυσικά και η Κέιτι Πέρι μας έχει συνηθίσει σε πολλές αλλαγές μαλλιών και κατά καιρούς κάνει εκκεντρικές επιλογές, δεν μένει όμως παρά να πάρουμε σούπερ ιδέες για τα μαλλιά μας έτσι ώστε να ξεχωρίσουμε.

Όγκος στο επάνω μέρος του κεφαλιού.

Ένα από τα χτενίσματα που καταφέρνει πάντοτε να κερδίζει τις εντυπώσεις είναι η ένταση ψηλά στο κεφάλι που όταν συνδυάζεται και με αφέλειες τότε το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Για τις εκκεντρικές:

Φυσικά και το μπλε χρώμα σταμαλλιά δεν είναι και το πιο εύκολο όμως η τάση που κυριάρχησε το 2016 μας ήθελε να βάφουμε τα μαλλιά μας σε αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζιου στις πιο παστέλ εκδοχές τους. Το μπλε ελεκτρίκ σαν μεμονωμένες τούφες ή σαν το βασικό χρώμα στα μαλλιά για τις τολμηρές είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή για τη νέα χρονιά.

Μυστηριώδες μαύρο:

Το χρώμα εκείνο που κυριαρχεί το 2017 είναι χωρίς αμφιβολία το μαύο χρώμα στα μαλλιά. Πρόκειται για ένα χρώμα εντυπωσιακό και δεν αποκλείεται ακόμη και ορκσιμένες ξανθές να το αποφασίσουν τη νέα χρονιά.

Η ψηλή αλογοουρά είναι ένα χτένισμα που αναδεικνύει ολόκληρο το πρόσωπό μας και η Κέιτι Πέρι το ξέρει αυτό καλά. Τόλμησε να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά σου διαλέγοντας πολύ ψηλή αλογοουρά.