Πώς να φτιάξω πάλι σήμερα τα μαλλιά μου; 5 ιδέες για χτενίσματα για κάθε ημέρα

16.01.2017
Φυσικά και δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο το να φτιάχνεις κάθε μέρα τα μαλλιά και ναι ενενοείται πως θέλεις μια αλλαγή! Για να μην σπας το κεφάλι σου ψάχνοντας πώς θα τα χτενίσεις δεν μένει παρά να διαβάσεις παρακάτω!

Δευτέρα:

Αν έχεις μακριά μαλλιά, Δευτέρα είναι, δεν χρειάζεται να πολυσκάσεις. Απλά πιάσε

Αν έχεις πιο κοντά μαλλιά δοκίμασε να τους δώσεις στιλ και με τα δάχτυλα σου στο στέγνωμα δημιουργώντας ένα πιο ανέμελο αποτέλεσμα.

Τρίτη:

Αν έχεις μακριά μαλλιά μπορείς άνετα να δοκιμάσεις να τα φέρεις όλα στο ένα πλάι και να στερεώσεις με ένα λαμπερό αξεσουάρ μαλλιών στο μπροστινό μέρος του καφαλιού.

Αν έχεις πιο κοντά μαλλιά μπορείς να τα χτενίσεις όλα στο ένα πλάι ή ακόμη καλύτερα αν έχεις αφέλειες να διαλέξεις ένα πλάι να τις φέρεις.

Τετάρτη:

Αν έχεις μακριά μαλλιά δημιούργησε με τα ρόλεϊ ανάλαφρες μπούκλες και άφησε τα μαλλιά σου να πέσουν ανάλαφρα στους ώμους και στερέωσε τα μπροστινά σου τσουλούφια με ένα κοκαλάκι για να μην σε εμποδίζουν στο γραφείο.

Αν έχεις κοντά μαλλιά- ανάλογα πάντα με το πόσο κοντά είναι μπορείς να φορέσεις μια κορδέλα και να αλλάξεις τελείως στιλ.

Πέμπτη:

Αν έχεις μακριά μαλλιά ρίξτους μια ματιά. Είναι σπαστά; Είναι ίσια; Ενίσχυσε τις μπούκλες σου με λίγο τζελ και άφησέ τα αν είναι σπαστά ενώ αν είναι ίσια τόνισε λιγάκι το φυσικό τους στιλ.

Αν έχεις πιο κοντά μαλλιά για παράδειγμα μεσαίου μήκους μπορείς να τα ισιώσεις και να δείχνυν ακόμη πιο μακριά.

Παρασκευή:

Αν έχεις μακριά μαλλιά κάνε μια βαθιά χωρίστρα στο ένα πλάι ή στη μέση, όπου νομίζεις πως είναι καλύτερα.

Αν έχεις πιο κοντά μαλλιά ίσιωσέ τα με κλίση προς τα έξω και αμέσως θα αποκτήσουν "κίνηση".