Τα μυστικά μακιγιάζ του επαγγελματία

07.10.2008
Ο εκκεντρικός μακιγιέρ Έντι Φανκχάουζερ, ξεκίνησε την ευρωπαϊκή περιοδεία του με πρώτη στάση στην Ελλάδα, με σκοπό την παρουσίαση και προώθηση της νέας σειράς με τίτλο "Mystic and magic"

Ο εκκεντρικός μακιγιέρ Έντι Φανκχάουζερ, ξεκίνησε την ευρωπαϊκή περιοδεία του με πρώτη στάση στην Ελλάδα, με σκοπό την παρουσίαση και προώθηση της νέας σειράς με τίτλο "Mystic and magic", της φίρμας προϊόντων μακιγιάζ που φέρουν το όνομά του, "Eddie Funkhouser".

H παρουσίαση έγινε στο Baby Grand Hotel, σε ένα χώρο διαμορφωμένο νεοϋορκέζικα και άκρως καλαίσθητα! Οι συμβουλές που μας έδωσε είναι πολύ χρήσιμες και μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο μακιγιάζ σου.

Μέικ-απ: η πούδρα και το μέικαπ πρέπει να είναι σε πολύ φυσικούς τόνους, πάντα στην απόχρωση του δέρματός. Επίσης, μια χρήσιμη συμβουλή είναι να περνάς με πούδρα όλα τα εκτεθειμένα γυμνά σημεία του σώματος, όπως ώμους, γόνατα, και αγκώνες!

Κονσίλερ: το κονσίλερ απλώνεται ομοιόμορφα με το ειδικό πινελάκι για να μην φαίνεται πολύ άσπρο η περιοχή κάτω από το μάτι. Ένα σημείο που δεν πρέπει να μην ξεχνάμε ποτέ να βάλουμε κονσίλερ, είναι δεξιά και αριστερά από τη μύτη, όπου το μέικ-απ συνηθίζει να ‘σπάει’.

Μάσκαρα: ο Έντι είναι φαν της άφθονης μάσκαρα και επιμένει ότι είναι το μόνο καλλυντικό στο οποίο μπορούμε να υπερβάλλουμε άφοβα!

Μολύβι: σύμφωνα με τον επαγγελματία μακιγιέρ Φάνχαουζερ, τα φετινά χρώματα τόσο στο μολύβι ματιών, όσο και στα νύχια είναι τα μπλε, γκρι και μεταλλιζέ. Όμως, προσοχή κορίτσια: μολύβι μόνο στο κάτω μέρος του ματιού!

Λιπ-γκλος: ως φαν του φυσικού λουκ, ο Έντι υποστηρίζει ένθερμα το διάφανο γκλος ή αυτό με απαλό γήινο χρώμα για φυσικά σέξι χείλη! Τα δικά του προϊόντα για χείλια ήταν με αρώματα φρούτων κάτι που προτείνουμε ανεπιφύλακτα και σε σένα για να μεθάς στο πέρασμά σου.

Ρουζ: μην ξεχνάς, αφού βουτήξεις το πινέλο στο ρουζ, να το τινάζεις καλά πριν το απλώσεις στα μάγουλά σου!