Πώς να καλύψεις τέλεια ένα σπυράκι με μακιγιάζ, σε πέντε βήματα

14.02.2023
Πώς να καλύψεις τέλεια ένα σπυράκι με μακιγιάζ, σε πέντε βήματα
Η ιδρύτρια της Huda Beauty, Huda Kattan, μοιράζεται την τεχνική της για άψογα αποτελέσματα

Η φράση "πώς να καλύψεις ένα σπυράκι" είναι μια από τις πιο συνηθισμένες στο χώρο της ομορφιάς, με εκατομμύρια αναζητήσεις στο Google – πιθανότατα επειδή είναι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα να κάνει με επιτυχία κανείς. Το concealer από μόνο του δυστυχώς δεν κάνει θαύματα και τελικά, αυτό το κόκκινο, ενοχλητικό σπυράκι καταλήγει πάντα να κάνει την εμφάνιση του.

Πώς να αποφύγεις το παστωμένο μακιγιάζ σε 10 βήματα

Η ιδρύτρια της εταιρείας Huda Beauty, Huda Kattan, είναι εδώ όμως για να μας σώσει από αυτήν τη δύσκολη θέση, και το έκανε με ένα βίντεο που ανήρτησε στο προφίλ της στο TikTok.

Δες παρακάτω τη μέθοδο πέντε βημάτων της Huda για να καλύψει τέλεια ένα σπυράκι, με τη δύναμη του μακιγιάζ:

Πώς να δημιουργήσεις το τέλειο soft glam μακιγιάζ, σύμφωνα με τους επαγγελματίες

Βήμα πρώτο: Color correction

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, όπως λέει και η Huda, είναι να διορθώσεις τη διαφορά στο χρώμα, εφαρμόζοντας μια μικρή ποσότητα concealer.

Βήμα δεύτερο: Highlight

Στη συνέχεια, η Huda επιλέγει το αγαπημένο της highlighter και το εφαρμόζει γύρω από το σημείο που θέλει να κρύψει. Η περιοχή που ανυψώνεται λόγω του σπυριού, θα φαίνεται επίπεδη μετά από αυτό.

Βήμα τρίτο: Contour

Για να ισιώσεις ακόμη περισσότερο αυτό το σπυράκι, πάρε μια μικρή ποσότητα από το προϊόν contouring που χρησιμοποιείς συνήθως και εφάρμοσε το πάνω στο σημείο.

Βήμα τέταρτο: Foundation

Πάρε μια μικρή ποσότητα από το foundation σου και άπλωσε την στο σημείο πολύ απαλά. Μην το τρίψεις καθόλου, αλλά εφάρμοσε το ταμποναριστά, για να μη χαλάσεις όλη την προηγούμενη δουλειά που έχεις κάνει.

Βήμα πέμπτο: Σέταρέ το

Σέταρε όλα τα προϊόντα που έχεις εφαρμόσει στο δέρμα σου χρησιμοποιώντας λίγη πούδρα. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη, πραγματικά αποτελεσματική και κανείς δεν θα παρατηρήσει το σπυράκι σου!

Τελευταία τροποποίηση στις 15.02.2023 - 11:20