Το μακιγιάζ της Hailey Bieber είναι η απόλυτη έμπνευση για εορταστικά looks

17.12.2021
Το μακιγιάζ της Hailey Bieber είναι η απόλυτη έμπνευση για εορταστικά looks
Κολακευτικό και όμορφο

Με τα Χριστούγεννα να είναι πλέον μια ανάσα μακριά, η λίστα με τα looks που μας δίνουν έμπνευση ολοένα και αυξάνονται, και το εορταστικό beauty look της Hailey Bieber, η οποία πρόσφατα επισκέφθηκε το Λονδίνο και τη make-up artist Nikki Wolff, αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη.

Πώς να κάνεις τη μύτη σου να δείχνει πιο λεπτή σε λιγότερο από 1 λεπτό

Η Wolff, η οποία δημιουργεί αξιοζήλευτα απαλά glam makeup looks, δημιούργησε ένα που σίγουρα θα εντυπωσιάσει, χωρίς να είναι πολύ εκκεντρικό. «Η Hailey ήθελε κάτι διασκεδαστικό και όμορφο, αλλά άνετο - και ήθελε να παίζει με τα χρώματα», είπε η Wolff. «Έτσι έβαλα στα μάτια της ένα πράσινο μολύβι και στη συνέχεια χρησιμοποίησα μια ιριδίζουσα σκιά ματιών στα μάτια της - στη μέση και τις εσωτερικές γωνίες - για να δημιουργήσω ένα πολυδιάστατο αποτέλεσμα».

Lip overline: Πώς να κάνεις μια τέλεα γραμμή στα χείλη σου με φυσικό τρόπο

Το αποτέλεσμα είναι ένα τέλειο παράδειγμα του γιατί ο πειραματισμός με το χρώμα γύρω από τα μάτια σου δεν είναι κάτι που πρέπει να αποφύγεις. Είτε πρόκειται για πράσινο του δάσους είτε για βαθύ λουλακί, αποχρώσεις όπως αυτή ενισχύουν αβίαστα το χρώμα των ματιών και, κατά τη διάρκεια της εορταστικής σεζόν, προσφέρουν ένα αποτέλεσμα που είναι ταυτόχρονα διασκεδαστικό και διακριτικό.

«Για να το κάνεις κολακευτικό, πρόσθεσε έναν ζεστό τόνο σκιάς ματιών – κάτι ροδακινί ή ροζ – στην κόγχη των ματιών», συμβουλεύει η Wolff., η οποία εφάρμοσε επίσης μεμονωμένες βλεφαρίδες και πολλή μάσκαρα για να τονίσει τα μάτια. «Και μετά για τα χείλη, η επιλογή της Hailey ήταν ένα καφέ nude», προσθέτει.