Οι μεγαλύτερες τάσεις ομορφιάς για το 2022

14.12.2021
Οι μεγαλύτερες τάσεις ομορφιάς για το 2022
Όσα προβλέπεται να δούμε παντού τη νέα χρονιά

Ενώ ο μινιμαλισμός επικράτησε σαν τάση το 2021, οι τάσεις ομορφιάς για το 2022 θα κλίνουν προς μια πιο περιπετειώδη πλευρά.

«Η επιθυμία όλων για απόδραση διαμορφώνει το τοπίο ομορφιάς της νέας χρονιάς», λέει η Jenna Landi, επικεφαλής του τμήματος πληροφοριών επωνυμίας στο Pinterest. Με άλλα λόγια, όσο πιο απροσδόκητο, τόσο το καλύτερο.

Η Εβδομάδα Μόδας μας έδειξε τα beauty trends της επόμενης σεζόν

Δες παρακάτω τις τάσεις που προβλέπεται να επικρατήσουν το 2022:

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

Τα λαμπερά κοσμήματα γίνονται πιο μοντέρνα το 2022, και αυτό σημαίνει ότι θα δούμε περισσότερα περίτεχνα, στολισμένα μακιγιάζ ματιών.

GLITTER ΠΑΝΤΟΥ

Το glitter είναι μια τάση που έχουμε δει να έρχεται και να φεύγει τις τελευταίες δεκαετίες. Ενώ τα λαμπερά κοσμήματα εξακολουθούν να είναι τάση για το επόμενο έτος, σίγουρα θα δούμε ακόμη περισσότερη λάμψη από ό,τι συνήθως.

ΧΕΙΛΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΕΣ

Ένα look με χείλη με γραμμές σε ένα ουδέτερο χρώμα δημιουργεί την εντύπωση πως τα χείλη είναι πιο γεμάτα, χωρίς να φαίνονται υπερβολικά.

STATEMENT ΡΟΥΖ

Το ρουζ έγινε γρήγορα το αγαπημένο μας βήμα στη ρουτίνα του μακιγιάζ μας φέτος. Η εφαρμογή του γίνεται πλέον πιο πειραματικά, παίζοντας με τις αποχρώσεις και την τοποθέτηση για να δημιουργηθεί ένα φρέσκο look. Εκτός από την εφαρμογή του στα μήλα των μάγουλων και στη μύτη, εφαρμόζεται επίσης στα ψηλά σημεία του προσώπου, όπως ακριβώς πάνω από τα ζυγωματικά.

ΣΥΓΧΡΟΝΟ MULLET

Celebrities όπως η Miley Cyrus, η Rihanna και η Demi Lovato μας ενθουσίασαν με τα mullets τους φέτος. Το αμφιλεγόμενο αυτό look επιστρέφει, αλλά με έναν πιο μοντέρνο τρόπο.

ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΥΦΗ

Τα κυματιστά μαλλιά με υφή που φαίνονται σχεδόν υγρά θα κάνουν θραύση το 2022. Celebrities όπως η Megan Fox, η Jennifer Lopez και η Margot Robbie έχουν τελειοποιήσει αυτό το look. Ένα βασικό προϊόν που πρέπει να έχεις για να το καταφέρεις είναι μια μους ή ένα styling gel που αναδίδει την κομψότητα και λάμψη των «βρεγμένων» μαλλιών.