Αυτά ήταν τα καλύτερα beauty looks των φετινών British Fashion Awards

02.12.2021
Αυτά ήταν τα καλύτερα beauty looks των φετινών British Fashion Awards
Οι celebrities που μας έδωσαν έμπνευση με την εμφάνιση τους στο κόκκινο χαλί

Τα British Fashion Awards πραγματοποιήθηκαν για ακόμη μια χρονιά, σημειώνοντας άλλο ένα μεγάλο γεγονός στη βρετανική μόδα. Και παρόλο που τα ρούχα που φόρεσαν οι stars στο κόκκινο χαλί ήταν εξαιρετικά (όπως ήταν αναμενόμενο), τα φετινά βραβεία μας έδωσαν μεγάλη έμπνευση και σε ό,τι αφορά την ομορφιά.

Η Εβδομάδα Μόδας μας έδειξε τα beauty trends της επόμενης σεζόν

Αυτά ήταν τα καλύτερα beauty looks των φετινών British Fashion Awards:

Eiza Gonzalez

Το αστραφτερό look της ηθοποιού δημιουργήθηκε με μια αψεγάδιαστη βάση, λαμπερά βλέφαρα και κατακόκκινα χείλη, τα οποία ταίριαξαν υπέροχα με το λαμπερό head piece της.

Jourdan Dunn

Οι κυματισμοί a la Hollywood στα μαλλιά, οι έντονες βλεφαρίδες, το έξοχα εκτελεσμένο smoky eye και τα γυαλιστερά χείλη ήταν τα στοιχεία που έκαναν το beauty look της Jourdan Dunn να ξεχωρίσει.

Kylie Minogue

Το shag της τραγουδίστριας ταίριαξε τέλεια με το λαμπερό της μακιγιάζ.

Andriana Lima

Για ακόμη μια φορά, αποδεικνύεται πως το στυλ του παλιού Hollywood επιστρέφει. Ο διάσημος makeup artist Naoko Scintu δημιούργησε αυτό το μακιγιάζ για την Adriana Lima, με κόκκινα χείλη και αστραφτερά, χρυσά μάτια.

Iris Law

Τα απαλά χείλη σε συνδυασμό με το smokey μάτι, τις ψεύτικες βλεφαρίδες και το buzz cut ήταν ένας συνδυασμός που λειτούργησε άψογα στο νεαρό μοντέλο.