Jennifer Lopez: H make-up artist της αποκαλύπτει κάθε προϊόν που χρησιμοποιεί η σταρ στο μακιγιάζ της

14.10.2020
Jennifer Lopez: H make-up artist της αποκαλύπτει κάθε προϊόν που χρησιμοποιεί η σταρ στο μακιγιάζ της
Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός εντυπωσιάζει συχνά με τις εκθαμβωτικές επιλογές του ντυσίματος της και τα άψογα μαλλιά αλλά και για το μακιγιάζ της, για το οποίο η make-up artist της σταρ, Mary Phillips μίλησε στο Harpers Bazaar.

H Phillips - η οποία είναι επίσης υπεύθυνη για το make up των Kendall Jenner, Bella Hadid, Chrissy Teigen και Hailey Bieber - σπάνια αποκαλύπτει τα προϊόντα που χρησιμοποιεί. Δηλαδή, μέχρι τώρα ...

Ποστάροντας στη σελίδα της στο Instagram κάθε προϊόν που χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργήσει το look της Lopez στο νέο μουσικό βίντεο της, Pa Ti + Lonely (κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα), η make up artist μας επιτρέπει να δούμε τα προϊόντα που χρησιμοποιεί, ώστε να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε (όπως μπορεί η καθεμία) αυτό το look στο σπίτι.

Τα αγαπημένα μας από τη σειρά είναι τα lip liner της Victoria Beckham Beauty, τα οποία είναι ιδανικά για τον καθορισμό των χειλιών, το lip gloss της Fenty Beauty's Gloss Bomb και το Sheer Blush της Iconic London, σε συνδυασμό με τις σταγόνες λάμψης της ίδιας μάρκας.

Έτσι, για την ιστορία!