Τα μυστικά για τέλεια γραμμή eyeliner

13.10.2020
Τα μυστικά για τέλεια γραμμή eyeliner
Όσα μοιράστηκε ο makeup artist της Ariana Grande

Αν υπάρχει κάτι που χαρακτηρίζει την Ariana Grande, πέρα από το ταλέντο της στο τραγούδι και το ιδιαίτερο στυλ της, είναι το cat eye της. Δεν έχουμε δει ποτέ την τραγουδίστρια χωρίς αυτό, και τώρα ο makeup artist της Grande, Daniel Chinchilla, αποκάλυψε τα μυστικά του.

Δες και αυτό: Πώς να κάνεις lifting με τη δύναμη του μακιγιάζ

Όπως λέει ο ίδιος, για να πετύχει κανείς το ίδιο cat eye με την Ariana, θα πρέπει να έχει το ίδιο σχήμα ματιού με εκείνη. Κάτι που όμως παίζει επίσης σημαντικό ρόλο, είναι η επιλογή του σωστού προϊόντος. "Είναι δύσκολο να σχεδιάσεις cat eyes αν η μύτη του eyeliner είναι παχιά. Οι περισσότερες γυναίκες υπερβάλλουν και μετά τα παρατάνε, αλλά στην πραγματικότητα απλά χρησιμοποιούσαν το λάθος προϊόν", λέει ο Chichilla. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσεις ένα eyeliner με πολύ λεπτή μύτη.

Αυτό το είδες; Κάνε τις ψεύτικες βλεφαρίδες να μοιάζουν αληθινές με αυτόν τον τρόπο

"Όταν πλησιάσεις στην άκρη του ματιού, θα πρέπει να ξεκινήσει η γραμμή να έχει ανοδική πορεία. Το λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες είναι ότι ακολουθούν τη φυσική καμπύλη του ματιού τους, με αποτέλεσμα η γραμμή να έχει καθοδική πορεία" εξηγεί ο ίδιος.