3 κόλπα στο μακιγιάζ για να φαίνονται πιο λευκά τα δόντια σου!

09.10.2020
3 κόλπα στο μακιγιάζ για να φαίνονται πιο λευκά τα δόντια σου!
Ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθείς να φροντίζεις τα δόντια σου, το φαγητό, o καφές, το κρασί και το πέρασμα του χρόνου προκαλoύν φθορά στα δόντια σου! Τα δόντια όλων μας κιτρινίζουν με την ηλικία. Τώρα θα πεις, πώς οι celebrities καταφέρνουν να έχουν τόσο φωτεινά, τέλεια λευκά χαμόγελα, όλη την ώρα; Πολλοί από αυτούς μπορεί να περνάνε ώρες και ώρες στον οδοντίατρο, αλλά υπάρχουν και άλλοι που χρησιμοποιούν μερικά απλά κόλπα μακιγιάζ και τα αποτελέσματα είναι αρκετά εκπληκτικά. Διάβασε παρακάτω 3 συμβουλές που μπορείς να ακολουθήσεις όταν φοράς μακιγιάζ, για να κάνεις τα δόντια σου να φαίνονται λευκά σαν μαργαριτάρια χωρίς να χρειάζεται να τα λευκάνεις.

Φόρα highlighter

To highlighter είναι ένα εργαλείο που σε όποια αρέσει να φοράει μακιγιάζ, θα πρέπει να το έχει στην τσάντα των καλλυντικών της. Αυτό το προϊόν θα σε βοηθήσει να τονίσεις ορισμένα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, ώστε να φαίνεται πιο φωτεινό και πιο ζωντανό. Και αυτό, φυσικά, περιλαμβάνει το χαμόγελό σου. Μερικά από τα μέρη όπου πρέπει να το εφαρμόσεις είναι: στο οστό πάνω από τα ζυγωματικά σου, στο πάνω μέρος της μύτης σου, και στo άνω χείλος. Εάν θέλεις επίσης να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται λίγο μεγαλύτερα, μπορείς να βάλεις μια μικρή ποσότητα highlighter στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σoυ.

Φόρα μπλε (!) κραγιόν

Αυτή είναι μια συμβουλή που ο μακιγιέρ της Beyoncé, Sir John, χρησιμοποιούσε για ένα διάστημα για να κάνει τα διασημότερα χαμόγελα να φαίνονται πιο λευκά. Για αυτόν, το κλειδί για ένα φωτεινό, λευκό χαμόγελο είναι η επιλογή κραγιόν με μπλε τόνους ή ψυχρές αποχρώσεις. Εάν θέλεις να είσαι τολμηρή, μπορείς να επιλέξεις μωβ. Εάν προτιμάς μια περισσότερο κλασική επιλογή, επίλεξε ένα κόκκινο κερασί με μπλε βάση ή ένα nude χρώμα με καφέ ή ακόμη και φούξια τόνους. Όλες αυτές οι αποχρώσεις θα έρχονται σε αντίθεση με τα δόντια σoυ και θα τα κάνουν να φαίνονται πολύ πιο λευκά. Όπως και με τις σκιές των ματιών, απόφυγε τα πορτοκαλί κραγιόν ή τα χάλκινα, γιατί θα κάνουν το σμάλτο των δοντιών σου να έχει κιτρινωπό τόνο.

Βάλε πολύ lip gloss

Το lip gloss είναι το τέλειο εργαλείο για να κάνεις το στόμα σoυ πιο φωτεινό και πιο γεμάτο. Και φυσικά, για να κάνεις τα δόντια σου να φαίνονται πιο λευκά. Πριν το εφαρμόσεις, είναι σημαντικό να ενυδατώσεις τα χείλη σου καλά με ένα balm. Αφού το κάνεις αυτό, φόρα ένα κραγιόν με γαλαζοπράσινα χρώματα και, τέλος, άπλωσε πολύ gloss, ειδικά στη μέση των χειλιών σου. Με αυτό το κόλπο, όχι μόνο το στόμα σου θα φαίνεται πιο φωτεινό, αλλά και τα δόντια σου θα ξεχωρίζουν.