Η Victoria Beckham θυμάται τις Spice Girls στη νέα σειρά κραγιόν της εταιρείας της

08.10.2020
Η Victoria Beckham θυμάται τις Spice Girls στη νέα σειρά κραγιόν της εταιρείας της
Φαίνεται σαν να έχει περάσει μια ολόκληρη ζωή από τότε που η Victoria Beckham ήταν γνωστή ως η Posh των Spice Girls. Σήμερα, ως αξιοσέβαστη σχεδιάστρια που βρίσκεται στο τιμόνι του βραβευμένου Βρετανικού brand της, η κυρία Bechkam επιστρέφει -με κάποιον τρόπο- στην εποχή που ήταν μία από τις πέντε πιο διάσημες κοπέλες στον κόσμο!

Η τελευταία προσθήκη στην αναπτυσσόμενη σειρά Victoria Beckham Beauty αποτελεί ένα νοσταλγικό νεύμα σε αυτό το παρελθόν της δεκαετίας του '90. Η καινούργια συλλογή των κραγιόν Posh της Beckham, είναι, στην ουσία, μια ωδή στο nude-χείλος των Spice Girl.

Η συλλογή των εννέα εντυπωσικών κραγιόν έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει το τέλειο nude - είτε αυτό σημαίνει το πιο απαλό ροζ είτε ένα πιο πλούσιο, σοκολάτι καφέ.

Η φόρμουλα εστιάζει, σε αντίθεση με πολλές σύγχρονες κυκλοφορίες κραγιόν, στη θρέψη και την άνεση - δεν υπάρχουν ματ ή πολύ υγρά εδώ. Η μαλακή μπίλια είναι αρκετά μικρή ώστε να απλώνεται ευθεία χωρίς να βάφει έξω από τις γραμμές, ενώ το λάδι αβοκάντο και καρύδας ενυδατώνει και προσθέτει λάμψη που δεν γλιστρά στα δόντια σου. Το αποτέλεσμα είναι μια πιο απαλή και κρεμώδης αίσθηση σε σχέση με τα περισσότερα κραγιόν, αλλά χωρίς κόστος για τη χρωστική ουσία: ένα μόνο πέρασμα είναι επαρκές.

Και για να μην νομίζεις ότι αναφερθήκαμε τυχαία στην ιδιότητα της πρώην Spice Girl, κάθε ένα από τα κραγιόν έχει ένα παιχνιδιάρικο όνομα προς τιμήν της πιο λαμπερής ποπ σταρ των 90’s: υπάρχουν Posh Pose, Posh Pout και, φυσικά, Posh Spice.

«Όλα τα κορίτσια των Spice Girls ήταν πραγματικά αυθεντικά και τιμούμε τις διαφορές μεταξύ μας», λέει η Beckham. «Σήμερα, η Posh έχει την ίδια αυτοπεποίθηση. Έχει να κάνει με το να είσαι αληθινή με τον εαυτό σου, αλλά επίσης να μην παίρνεις τον εαυτό σου πολύ σοβαρά».