Αυτά είναι τα τρεντ ομορφιάς που ξεχωρίσαμε για τον Χειμώνα του 2017

06.01.2017
Φυσικά και ο χειμώνας έχει έρθει και απαιτεί από εμάς να προσαρμόσαουμε κατάλληλα και το νεσεσέρ του μακιγιάζ μας. Παρά το ότι ξέρουμε ποιες είναι οι τάσεις της μόδας που "παίζουν" τώρα, δεν μένει παρά να σημειώσουμε ποιες είναι εκείνες οι τάσεις που θα αποθεώσουμε από εδώ και πέρα!

Χείλη χωρίς χρώμα:

Μπορεί να φαίνεται περίεργο αλλά τα άχρωμα χείλη είναι μια εντυπωσιακή τάση το μακιγιάζ ειδικά όταν θέλουμε να εσιτάσουμε στο βλέμμα και να το τονίσουμε σαν το βασικό στοιχείο του προσώπου μας. Ιδανικά συνδυάζεται με σμόκι-άι και αν και βρίσκουμε την τάση στον αντίποδα των σκούρων και πολύ σκούρων κραγιόν που είδαμε να κατακλύζουν φέτος τις διάσημε πασαρέλες, τα τελείως άχρωμα χείλη ταιριάζουν άψογα με πολλά και διαφορετικά μακιγιάζ.

Η γραμμή του άι-λάινερ:

Φυσικά και το άι-λάινερ δεν θα βγει ποτέ εκτός μόδας. Πάντοτα θα τονίζει το βλέμμα μας και θα το αλλάζει τελέιως. Φέτος τον χειμώνα όμως καλείσαι - αν θέλεις- να παίξεις με τις γραμμές και να αφήσεις την φαντασία σου ελέυθερη. Η κλασική γραμμή που είδαμε και στα σόου του οίκου Nicole Miller, ή μια πιο απαλή και διακριτική εκδοχή της είναι πάνταοτε σούπερ λύσεις ενώ εσύ μπορείς απλά να βουτήξεις το μολύβι στο... μελάνι και να δημιουργήσεις έντονες και εντυπωσιακές γραμμές με τις ευλογίες του οίκου Versace. Η επιλογή είναι δική σου!

Μην φοβηθείς το γκλίτερ:

Το γκλίτερ ήταν είναι και θα είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά μακιγιάζ για τα μάτια μας και τη νέα σεζόν. Τη νέα σεζόν η τάση αυτή μας συστήνεται από την αρχή αφού το γκλίτερ ήταν σχεδόν παντού! Στο πρόσωπο και τα μαλλιά το γκλίτερ ήταν το βασικό στοιχείο που όπως και έχει έκανε "μπαμ" Στον Tommy Hilfiger, Valli, Marc Jacobs και όχι μόνο το γκλίτερ χρησιμοποιείται από σκιά για τα μάτια μέχρι σαν μολύβι ματιών αντί για γραμμή. Η επιλογή είναι δική μας για το πώς θα το φορέσουμε τη νέα σεζόν.