4 σημαντικά μυστικά μακιγιάζ για ξανθές που πρέπει να ξέρεις

27.05.2016
Το καλοκαίρι πλησιάζει δυναμικά και εσύ δεν ξέρεις ποια είναι εκείνα τα μυστικά μακιγιάζ που θα απογειώσουν την ομορφιά σου; Αν λοιπόν είσαι ξανθιά και ψάχνεις να βρεις πώς θα δείξεις ακόμη πιο κούκλα παρακάτω θα διαβάσεις ορισμένα μυστικά μακιγιάζ που θα αλλάξουν την εμφάνιση σου!

Στα έντονα χρώματα λέμε "ναι":

Φυσικά και το ξανθό χρώμα στα μαλλιά σου είναι από μόνο τυου ικανό να συγκεντρώσει τα βλέμματα όμως αν τονίσεις με την κατάλληλη απόχρωση του φουξια ή κόκκινου τα χείλη σου θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις με το φρέσκο λουκ σου. Τώρα σχετικά με το ποια απόχρωση κραγιόν θα διαλέξεις πρέπει να δεις ποιο σου ταιριάζει καλύτερα ανάλογα με την απόχρωση του ξανθού που έχεις αλλά και τον τόνο της επιδερμίδας σου.

Μην ξεχνάς πως τα κραγιόν χαρίζουν χρώμα στο πρόσωπό σου οπότε καλό είναι να αποφύγεις τις πιο καφετί αποχρώσεις και να προτιμήσεις τις πιο ροδακινί αποχρώσεις και να διαλέξεις χρώματα που θα χαρίσουν χρώμα στο πρόσωπό σου.

Τη μάσκαρα και τα μάτια σου:

Η κατάλληλη μάσκαρα καταφέρνει να τονίσει το βλέμμα σου και να το αναδείξει κατάλληλα και επειδή ακριβώς είσαι ξανθιά καλό είναι μην την ξεχνάς. Δοκίμασε την καφέ εκδοχή της για ένα πιο απλό και καθημερινό λουκ ενώ και η πιο δροσερή μπλε εκδοχή της αποτελεί έναν ιδανικό τρόπο για να τονίσεις το βλέμμα σου.

Tα φρύδια σου παίζουν μεγάλο ρόλο:

Τα φρύδια σου είναι ένα σημείο-κλειδί του προσώπου σου και φυσικά πλαισιώνουν και τονίζουν το βλέμμα σου. Ειδικά αν είσαι φυσική ξανθιά και έχεις ανοιχτόχρωμα φρύδια καλό είναι να τα τονίζεις με το κατάλληλο μολύβι για τα φρύδια έτσι ώστε να δημιουργείται μια αντίθεση με το χρώμα των μαλλιών σου. Ο στόχος είναι να πετύχεις μια απόχρωση πιο σκούρα από αυτή των μαλλιών σου. Γενικά όμως προτίμησε ένα μολύβι για να γεμίσεις τα "κενά" στα φρύδια σου και να τονίσεις το βλέμμα σου.

Δώσε βάση στη βάση σου!

Και όμως η βάση του μέικ-απ σου είναι ιδαίτερα σημαντική για ολόκληρο το πρόσωπό σου. Φρόντισε να μην διαλέξεις μέικ-απ που είναι πιο σκούρο από την φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σου και να μην υπάρχουν χρωματικές διαφορές. Το μπρόνζερ είναι τώρ αμια πολύ ωραία λύση αν θέλεις να δώσεις πιο ηλιοκαμμένη όψη σε ολόκληρο το πρόσωπό σου αποφεύγοντας όμως τις υπερβολές.