5 «διάσημες» συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να λάμψεις στα γιορτινά καλέσματα

5 «διάσημες» συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να λάμψεις στα γιορτινά καλέσματα
5 αναπάντεχα τρικ που χρησιμοποιούν οι διάσημες για να φαίνονται πάντα λαμπερές στο κόκκινο χαλί και μπορεί να σου φανούν χρήσιμα αυτές τις γιορτές.

Όταν οι σταρ περπατούν και ποζάρουν στο κόκκινο χαλί, δείχνουν άψογες χωρίς να χρειάζεται να κάνουν την παραμικρή προσπάθεια. Αλλά η αλήθεια είναι ότι πίσω από αυτά τα εντυπωσιακά φορέματα, χτενίσματα και μακιγιάζ των διάσημων σταρ, κρύβονται διάφορα κόλπα που ίσως δεν είχαμε φανταστεί και τα οποία τις βοηθούν να φαίνονται έτσι.

Διάβασε παρακάτω μερικά απλά τρικ που ακολουθούν οι σταρ για να μη χάνουν ίχνος λάμψης όταν υπάρχουν κάμερες και χρησιμοποίησε όποιο σου ταιριάζει για τα γιορτινά καλέσματα και όχι μόνο.

Χρησιμοποιούν αποσμητικό για να μαλακώσουν τα παπούτσια

Εάν τα παπούτσια που θα φορέσει μια διάσημη σε μια εκδήλωση είναι πολύ στενά, είτε επειδή τα πόδια της είναι πρησμένα, είτε επειδή το μέγεθος είναι λίγο μικρό, μια απλή λύση για να λύσει το πρόβλημα είναι να ψεκάσει αποσμητικό στο εσωτερικό της φτέρνας. Θα μαλακώσει αρκετά το παπούτσι ώστε το πόδι να γλιστρήσει σαν μετάξι μέσα του.

Χριστούγεννα στο τραπέζι σου: 4 ξεχωριστές ιδέες για ένα γιορτινό πλατό τυριών και αλλαντικών

Χρησιμοποιούν σαπούνι για τα δύσκολα φερμουάρ

Αν ένα φερμουάρ αρνείται να ανέβει ή να κατέβει σωστά, οι διάσημες απλώς τρίβουν πάνω του λίγο σαπούνι για να γλιστράει πιο εύκολα. Το σαπούνι λειτουργεί ως λιπαντικό στο φερμουάρ και το προστατεύει από τυχόν σπάσιμο όταν πιέζεται να μετακινηθεί.

Αφαιρούν τους λεκέδες από κραγιόν με λακ

Εάν το κραγιόν καταλήξει στο ύφασμα ενός από τα φορέματά σου, η λακ μπορεί να σώσει το ρούχο σου. Στην πραγματικότητα, η λακ είναι ένα εύχρηστο προϊόν για πολλές επιδιορθώσεις έκτακτης ανάγκης, όπως η αφαίρεση χνουδιού ή τρίχας κατοικίδιων ζώων από τα ρούχα και ακόμη και το γρήγορο στέγνωμα του βερνικιού νυχιών.

Τα γλυκά των Χριστουγέννων κάνουν καλό! Και στον μεταβολισμό σου και στη διάθεσή σου…

Χρησιμοποιούν σκιά ματιών για να λευκαίνουν τα δόντια τους

Οι διασημότητες απλώνουν μια κρεμώδη λευκή σκιά ματιών πάνω από την οδοντοστοιχία τους εάν χρειάζονται επιπλέον φωτεινότητα και λευκότητα. Είναι μια προσωρινή επιδιόρθωση, αλλά είναι ελάχιστα αισθητή και θα διαρκέσει αρκετά για ποζάρισμα στους φακούς.

Φορούν dry shampoo στο λαιμό

Οι celebrities εφαρμόζουν στρατηγικά λίγο dry shampoo στα χέρια και στο λαιμό τους όταν ο καιρός είναι ζεστός ή όταν η ζέστη της σκηνής μπορεί να κάνει τα μαλλιά τους να κολλήσουν γύρω από το λαιμό τους. Το σαμπουάν θα εξαλείψει κάθε πιθανότητα να κολλήσουν τρίχες στο ιδρωμένο δέρμα.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.12.2023 - 11:42