Νέοι έρωτες και διλήμματα

11.09.2008
Τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» επιστρέφουν σε λίγο με περισσότερο σασπένς, ίντριγκες, αλλά και έρωτες. Αυτό που αλίευσα είναι καταπληκτικό: ο Ζαν Κλοντ (Ευθύμης Παπαδημητρίου

Τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» επιστρέφουν σε λίγο με περισσότερο σασπένς, ίντριγκες, αλλά και έρωτες. Αυτό που αλίευσα είναι καταπληκτικό: ο Ζαν Κλοντ (Ευθύμης Παπαδημητρίου), ερωτευμένος και πιστά αφοσιωμένος στη Συλβί (Παναγιώτα Βλαντή), θα καταφέρει να τη συγκινήσει και να τη φέρει πολύ κοντά του

Το ειδύλλιο της Τζίας (Ράνιας Παπαδάκου) με τον Βασίλη (Παναγιώτης Κορμάτης) θα συνεχιστεί παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας τους και, μάλιστα, ο νεαρός θα κάνει και δίαιτα για χάρη της.

Κατά τα άλλα, ο Θράσος (Στέλιος Μάινας) θα πάθει σοκ βλέποντας το νεκροαναστημένο αδελφό του (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης), ενώ η Λένα (Μπέσσυ Μάλφα) θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να διατηρήσει ό,τι δικαιούται και η Συλβί θα εξακολουθήσει να μηχανορραφεί.

Από τα δίχτυα της νύχτας δεν θα τα καταφέρει να ξεφύγει ούτε ο αστυνομικός Νικόλας (Δημήτρης Μάριζας), που θα θελήσει να βοηθήσει τον Θράσο, ενώ πολλές ανατροπές και περιπέτειες θα συμβούν στο νυχτερινό κέντρο «Μαύρα Μεσάνυχτα». που βρίσκεται κάπου στην οδό Πειραιώς, όπου και γίνονται καθημερινά γυρίσματα, όπως επίσης και σε μια βίλα στο Κορωπί, όπου υποτίθεται ότι μένει η οικογένεια του Θράσου.