Παριανή πεθερά εν δράσει

10.09.2008
Πώς είναι όταν έχεις νονό τον Γιάννη Πάριο και μάνατζερ τον Ηλία Ψινάκη και νομίζεις ότι έχεις και ωραία φωνή;

Πώς είναι όταν έχεις νονό τον Γιάννη Πάριο και μάνατζερ τον Ηλία Ψινάκη και νομίζεις ότι έχεις και ωραία φωνή; Αν σ' αυτά προσθέσεις και μια εντυπωσιακή εμφάνιση και μια πανέξυπνη μαμά, γιατί να μη γίνεις σταρ;

Κάπως έτσι σκέφτεται ο Στρατής (Γιάννης Αϊβάζης), ενώ η μητέρα του η Ζαμπία (Χρυσούλα Διαβάτη) θα κάνει το καθετί για να τον προωθήσει. Πού όλα αυτά; Στην «Παριανή πεθερά», που θα δούμε τον Οκτώβριο στο Mega.

Μέσα σ' όλα και η Ηρώ Λούπη, που υποδύεται μια κατάξανθη Ελληνοαμερικανίδα μάνατζερ καλλιτεχνών, που έρχεται να προωθήσει τον Στρατή. Τελικά, είναι «γιαλαντζί» και θέλει μόνο να τον ρίξει στο κρεβάτι της, κάτι που θα το καταφέρει, ενώ η κοπέλα του νέου, η Μαρουσώ (Ζωή Πέτρου), θα γίνει έξαλλη από θυμό. Η πεθερά, όμως, το έχει βάλει στόχο να κάνει star το σπλάχνο της. Μόνο που υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή τον Ηλία Ψινάκη, τον πραγματικό μάνατζερ που θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους και θα δώσει στο νεαρό να καταλάβει ότι ψώνια υπάρχουν πολλά, καλλιτέχνες λίγοι.

Τα γυρίσματα διήρκησαν μία εβδομάδα στην Πάρο και συνεχίστηκαν σε παραθαλάσσια μέρη της Αττικής, όπως είναι το Πόρτο Ράφτη και το Μάτι.