Μενεγάκη προς Αρναούτογλου: «Μην γκρινιάζεις ρε Γρηγόρη»

04.07.2024
Μενεγάκη προς Αρναούτογλου: «Μην γκρινιάζεις ρε Γρηγόρη»
Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε στο παράπονο του Αρναούτογλου

Στο ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει πάει ποτέ ως καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφέρθηκε για άλλη μια φορά με παράπονο ο παρουσιαστής. Και σήμερα που η Ελένη είχε στο πλατό της τον Άρη Καβατζίκη βρήκε ευκαιρία να απαντήσει από την εκπομπή της.

«Είναι γοητευτικός, έχει χιούμορ… Λέω τόσο καλά πράγματα που τα πιστεύω γι’ αυτόν και αυτός ο άτιμος έχει κολλήσει γιατί δεν πάω καλεσμένη. Έλεος! Σου έχει έρθει όλη η Ελλάδα ρε Γρηγόρη, εγώ είμαι το θέμα; Ρε Γρηγόρη! Δεν μπορώ να το πιστέψω δηλαδή» είπε αρχικά η Μενεγάκη και συνέχισε:

«Ρε Γρηγόρη, αυτό είναι το πιο σημαντικό; Πες ότι σου είχα έρθει 5 φορές και έφευγα κάθε φορά κι έλεγα άντε μωρέ με αυτόν… βρε λέω παντού τα καλύτερα γιατί τα πιστεύω. Σε ξέρω από τότε που ήσουν στο TV Μακεδονία, μην γκρινιάζεις ρε Γρηγόρη. Και όχι τίποτα άλλο, είναι και ο γιος μου τοξότης με ωροσκόπο δίδυμο, λες να μου βγει έτσι; Δεν ξέρω και δεν μου αρέσει η γκρίνια».

Ενώ αμέσως μετά τόνισε: «Αν θεωρεί κανείς ότι επειδή είναι φίλοι σου κάποιοι άνθρωποι, τους έχεις δεδομένους στο τσεπάκι σου να λες πες του να ‘ρθει. Καταρχήν, ποτέ δεν έχω πει σε κανέναν πες του να έρθει. Πάντα έλεγα να μην πιέζουν γιατί αν έρθει και δεν θέλει τι να τον κάνω, θα έρθουμε σε δύσκολη και αμήχανη κατάσταση.

Έχω πάρει πάρα πολλά όχι στην καριέρα μου από στιγμές που μπορεί να ήθελα κάποιον τραγουδιστή και έλεγε όχι, ποτέ δεν πίεζα. Δεν υπάρχει θέμα, εγώ τον αγαπώ τον Γρηγόρη και τον βλέπω και τον ευχαριστιέμαι. και μακάρι να είναι άλλα 25 χρόνια στην τηλεόραση. Αρκεί να κάνει αυτά που του αρέσουν και του ταιριάζουν».

Τελευταία τροποποίηση στις 04.07.2024 - 16:28