Maestro: Οι backstage φωτογραφίες του δεύτερου κύκλου μας ανοίγουν την... όρεξη

15.04.2024
Maestro: Οι backstage φωτογραφίες του δεύτερου κύκλου μας ανοίγουν την... όρεξη
Κλακέτα, φώτα, κάμερα, πάμε! Ένα μήνα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της β’ σεζόν της σειράς του MEGA, «Maestro», ρίχνουμε μια κλεφτή ματιά στη μεγάλη παραγωγή που κατέκτησε τις καρδιές εκατομμυρίων τηλεθεατών στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έβαλε στο χαρτί τη συνέχεια της ιστορίας του «Maestro», δίνοντας πνοή στους ήρωες μετά τη δολοφονία του Χαράλαμπου που έγραψε και τον επίλογο της α’ σεζόν. Οι συντελεστές της σειράς του MEGA συναντήθηκαν ξανά το περασμένο καλοκαίρι και ξεκίνησαν τα γυρίσματα σε Αθήνα, Κέρκυρα και φυσικά στους Παξούς.

11_10.jpg

7_13.jpg

3_38.jpg

Καταπράσινα τοπία, σμαραγδένια νερά και ένας έναστρος ουρανός πάνω από τη μεγάλη πόλη είναι μόνο μερικά από τα σκηνικά που πλαισιώνουν τους χαρακτήρες του «Maestro» που θα μπουν και πάλι στις ζωές μας, μέσα από τη μικρή οθόνη.

10_22.jpg

5_34.jpg

Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, με την πρώτη ελληνική σειρά που αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix, να κάνει πρεμιέρα στο MEGA, την Πέμπτη 16 Μαΐου, στις 22:40.

4_29.jpg9_10.jpg2_51.jpg

Περιμένοντας και αυτή την πρεμιέρα ιδού μια γεύση από το πρώτο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα ενώ αν θέλεις να θυμηθείς πως είχε λήξει ο συγκλονιστικός πρώτος κύκλος κάνε κλικ εδώ.

{https://www.youtube.com/watch?v=_yA_nh1Q-9c&t=31s&ab_channel=MEGATV-OFFICIAL}

Τελευταία τροποποίηση στις 15.04.2024 - 16:10