Η Μάγισσα: Το επικό τέλος έρχεται με αντιδράσεις και μια πρόβλεψη από τον Τάσο Αρνιακό

15.04.2024
Η Μάγισσα: Το επικό τέλος έρχεται με αντιδράσεις και μια πρόβλεψη από τον Τάσο Αρνιακό
Λίγες ώρες έμειναν μέχρι το μεγάλο φινάλε για μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές αυτής της σεζόν. Αρκετοί το έχουν ήδη δει αλλά δεν είναι ευχαριστημένοι.

Σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου γράφεται ο επίλογος για τη Μάγισσα του ΑΝΤ1. «Η ώρα της μεγάλης μάχης έφτασε. Λασκαραίοι και Γερακάρηδες γίνονται σύμμαχοι κι εχθροί», διαβάζουμε στο Δελτίου Τύπου και όσοι έχουν δει ήδη το τελευταίο επεισόδιο στο ΑΝΤ1+ μεταφέρουν ανάμεικτα συναισθήματα με την όλη κατάσταση να θυμίζει τις αντιδράσεις για το τέλος του Game of Thrones, τον Μάιο του 2019.

Έστω! Εμείς spoilers δεν θα δώσουμε και περιμένουμε, μαζί με τον περισσότερο κόσμο, να δούμε το φινάλε απόψε, κρατώντας, βέβαια μικρό καλάθι γιατί το γεγονός παραμένει πως πως μια σειρά που έχει δημιουργήσει τέτοιο "γκελ" στο τηλεοπτικό κοινό δύσκολα θα τελειώσει με έναν τρόπο αποδεκτό από όλους.

Μία πρόβλεψη για την αυλαία της Μάγισσας όμως που μπορούμε να μοιραστούμε είναι αυτή που έρχεται από τον Τάσο Αρνιακό. Ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 μοιράστηκε ένα κλιπ αφιερωμένο στη Μάνη και της σειριές που ρίχνονται στη μάχη οσωνούπω και έχει ήδη γίνει viral.

{https://www.instagram.com/p/C5xm0v6o-hH/}

Επιστρέφοντας στο σημερινό επεισόδιο πα΄ντως, εμείς ποντάρουμε στην επιβεβαιώση του πρώτου οράματος της Θεοφανώς. Στην πολύ αρχή, η κοπέλα «είδε» τους πάντες νεκρούς μέσα στη μεγάλη σάλα ενός πύργου και μάλλον αυτό θα δούμε απόψε. Το έχουν αποκαλύψει διακριτικά και όλοι οι συντελεστές εξάλλου. Θα πεθάνει πολύς κόσμος και το κοινό δεν θα ευχαριστηθεί. Αυτό είναι το μήνυμα που στένουν οι ηθοποιοί αφήνοντας να εννοηθεί πως ούτε το happy end που περιμένουν για Αντρέι και Θεοφανώ θα υπάρξει.

Έστω...

Η Μάγισσα: Η ώρα της εκδίκησης έφτασε - Τα σενάρια, η λύτρωση και η σωτηρία

Η αντίστροφη μέτρηση φτάνει στο τέλος. Το καλό και το κακό θα συγκρουστούν για την τελική επικράτηση. Η επόμενη μέρα θα είναι μια νέα αρχή για τις δύο οικογένειες, που θα πρέπει να θάψουν τους νεκρούς τους και να κλείσουν τις πληγές τους…

{https://www.youtube.com/watch?v=gdzSO5Wd0ck&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 15.04.2024 - 13:16