Το προξενιό της Ιουλίας: Μία συνάντηση που θα ταράξει την Ιουλία και ο ένας τρυφερός έρωτας που δεν μπορεί να κρυφτεί

29.02.2024
Το προξενιό της Ιουλίας: Μία συνάντηση που θα ταράξει την Ιουλία και ο ένας τρυφερός έρωτας που δεν μπορεί να κρυφτεί
Η Ιουλία ταράζεται όταν ο Γρηγόρης την συναντά μαζί με τον Γιωργίκη και τους εύχεται για το γάμο τους, ενώ η Κυριακούλα προσπαθεί έστω και την τελευταία στιγμή να αποτρέψει τον γιο της από το λάθος που πάει να κάνει με τη Φιλιώ.

Στο αρχοντικό Προβιού, η Ιουλία, που διανύει την καλύτερή της φάση στην σχέση με τον Γιωργίκη, επιχειρεί για άλλη μια φορά, να έρθει κοντά με την Χάδω. Η προσπάθειά της όμως, θα πέσει στο κενό.

{https://youtu.be/R6xlbbq3pCA }

Την ίδια στιγμή η επιστροφή της Δέσπως, θα ταράξει για άλλη μια φορά τα νερά, καθώς η ξεκάθαρη υποστήριξη που έχει από την Ιουλία, την φέρνει στο στόχαστρο, τόσο της Χάδως, όσο και της Στεφανίας.

56_20.png

Την ίδια ώρα, στο σπίτι Ραζίνη, η Κυριακούλα, αποφασίζει να μην υποχωρήσει στις πιέσεις που της ασκεί ο Γρηγόρης με την Φιλιώ, και τους οδηγεί έτσι, να πάρουν μια απόφαση που θα τους φέρει αντιμέτωπους με τις οικογένειες τους. Αυτό όμως, θα κάνει τους δυο νέους, όταν μένουν μόνοι, να έλθουν για πρώτη φορά, τόσο πολύ κοντά.

{https://youtu.be/nncKB2iuTQw}

Μέσα στις φουρτούνες των ημερών, η Κυριακούλα πηγαίνει ξανά στο νοσοκομείο για να πάρει τα αποτελέσματα των εξετάσεών της, ενώ ο Ρήγας και η Βαγγελίτσα δεν μπορούν να αντισταθούν στα αισθήματά τους

{https://youtu.be/LNqaxAtZaYw}

Ιδού και το τρέιλερ

{https://youtu.be/idBcXwYtzTI}

Τελευταία τροποποίηση στις 29.02.2024 - 17:46