Οι Πανθέοι: Οι εξελίξεις τρέχουν και οι σοβαρές αποφάσεις έρχονται προ των πυλών

29.02.2024
Οι Πανθέοι: Οι εξελίξεις τρέχουν και οι σοβαρές αποφάσεις έρχονται προ των πυλών
Οι ήρωες είναι εγκλωβισμένοι, οι εξομολογήσεις προκαλούν ανησυχία και οι συγκρούσεις δεν λείπουν στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι», απόψε στις 21.00.

Μετά τα τελευταία τραγικά γεγονότα, η Μάρμω κι ο Κίτσος αποφασίζουν να αναβάλλουν το σχέδιό τους να μιλήσουν στον Ανδρέα. Ο Κίτσος, εγκλωβισμένος με όλα αυτά, έχει να αντιμετωπίσει και ένα επιπλέον μέτωπο, την επιστροφή του πατέρα του και τις προθέσεις του.

{https://www.youtube.com/watch?v=kr7k9uZlpTg&ab_channel=SKAI.gr}

Η Νίνα, καταρρακωμένη από την απώλεια του μικρού Σπύρου, είναι σίγουρη ότι ο θάνατός του δεν ήταν ατύχημα, όπως το παρουσίασαν. Ο Λουκάς δεν συμμερίζεται τις υποψίες της, γεγονός που τους φέρνει σε αντιπαράθεση.

85_3.png

Η ξαφνική επιστροφή της Σεβαστής εγείρει υποψίες στη Χρυσοστόμη που επιβεβαιώνονται και από το ψυχρό κλίμα που παρατηρεί ανάμεσα στη Μάρμω και τον Ανδρέα. Δεν ξέρει όμως τον υπαίτιο αυτής της ψυχρής συμπεριφοράς.

89_16.png

Η Μιρέλλα είναι πεπεισμένη πως ο Χρυσίνας κρύβει κάποιο μυστικό σχετικά με τον θάνατο του αδερφού της, γεγονός που τη φέρνει σε σύγκρουση με τον Ισίδωρο, ενώ ο Χρυσίνας αποφασίζει να εξομολογηθεί στον Παπά το μεγάλο μυστικό που κουβαλάει από το παρελθόν.

85_2.png

Ο Σολδάτος κάνει σαφές πως δεν πρόκειται να μπει σε πόλεμο με τον Γαλάτη και επιστρέφει το κλειδί του σπιτιού στη Δέσποινα, αποχωρώντας με ψηλά το κεφάλι. Η Δέσποινα προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος.

78_1.png

Ο Φάνης, η Βέτα και η Πέλλα προσπαθούν να βρουν τρόπο για να πουν στην Ουρανία ότι δεν θα ξαναδεί τον Σπύρο. Η δικαιολογία τους δεν ικανοποιεί τη μικρή που ξεσπά στο ενδεχόμενο ότι δεν θα ξανακάνει παρέα με τον φίλο της.

87_1.png

Ο Μανιάτης καταφέρνει να βρει επιτέλους τον Μαρκέζη και κανονίζει να βρεθούν από κοντά ώστε να του αποκαλύψει τον σκοτεινό ρόλο του Μαρμάρη



Τελευταία τροποποίηση στις 29.02.2024 - 16:23