Κατερίνα Καινούργιου: Η ένταση που την οδήγησε να αποχωρήσει από το πλατό και η επιστροφή

01.03.2024
Κατερίνα Καινούργιου: Η ένταση που την οδήγησε να αποχωρήσει από το πλατό και η επιστροφή
Η τελευταία μέρα μιας πολύ δύσκολης εβδομάδας για την Κατερίνα Καινούργιου έφτασε με μια έντονη αντίδραση.

Μία ένταση που ξεκίνησε από την προβολή βίντεο με τον Λάκη Λαζόπουλο στην εκπομπή Super Κατερίνα είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει η παρουσιάστρια από το πλατό αφήνοντας τον λόγο στους συνεργάτες της.

Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε προς το τέλος εξηγώντας πως αυτά είναι ανθρώπινα πράγματα και ζητώντας συγνώμη τόσο από τους θεατές όσο και από τους συνεργάτες της στο πάνελ.

Η παρουσιάστρια του Alpha με τους ιδαίτερα χαμηλούς τόνους με τους οποίους κινείται όλη την εβδομα΄δα αυτή, δεν έκρυψε τη στεναχώρια της για κα΄τι που είπε ο Λάκης Λαζόπουλος σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη και τις πρωινές εκπομπές. Πώς μπορείς να μην ασχολείσαι με τη Μαρία Καρυστιανού, είπε ο Λάκης, και να ασχολείσαι με το πλεκτό της μίας και της αλληνής, αναφερόμενος, προφανώς στο θέμα που προέκυψε όταν ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Δανάη Μπάρκα σε τρυφερές στιγμές με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, ο οποίος υπήρξε σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου και τον οποίο η Δανάη είχε γνωρίσει μέσω της Κατερίνας με την οποία ήταν φίλες.

«Είπε κάποια πράγματα που με στεναχώρησαν, δεν θέλω καθόλου να ασχοληθώ. Δεν θα απαντήσω. Δεν θα τα παίξουμε» είπε η παρουσιάστρια που ξεκίνησε μια διαφωνία με τον Θέμη Μάλλη στο ακουστικό της.

«Παίξτε τα Θέμη μου! Θες να με κάνεις ρεζίλι. Παίξτε! Ήθελα να πω κάτι που είναι viral και με έχει ενοχλήσει! Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι, γεια σας» είπε, έβγαλε το ακουστικό της και αποχώρησε.

Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση σε όσα ειπώθηκαν για εκείνη και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη ήρθε με ένα story

Πέρασε λίγη ώρα και προς το τέλος της εκπομπής η παρουσι΄στρια επέστρεψε στη θέση της.

«Εδώ είμαι, συγγνώμη. Είχαμε μια προσωπική διαφωνία και ήθελα να τη λύσω, με συγχωρείτε που αποχώρησα αλλά συμβαίνει προκειμένου να με βλέπετε νευριασμένη και στεναχωρημένη. Και όπως λέει ο Νίκος Μουρατίδης είναι της μόδας να αποχωρούν οι παρουσιάστριες από το πλατό. Σας ευχαριστώ πολύ και με συγχωρείτε» είπε.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.03.2024 - 14:49