Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση σε όσα ειπώθηκαν για εκείνη και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη ήρθε με ένα story

27.02.2024
Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση σε όσα ειπώθηκαν για εκείνη και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη ήρθε με ένα story
Μέγα... σούσουρο των ημερών το «τρίγωνο» Δανάης Μπάρκα, Φίλιππου Τσαγκρίδη και Κατερίνας Καινούργιου.

Μία φωτογραφία με τους δυο τους να φιλιούνται σε πρόσφατη βραδινή του έξοδο φάνηκε να επιβεβαιώνει τις φήμες που, εδώ και λίγο καιρό, ήθελαν τη Δανάη Μπάρκα σε σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Το γεγονός ότι εκείνος υπήρξε ζευγάρι με την Κατερίνα Καινούργιου και εκείνη φίλη με την παρουσιάστρια περιέπλεξε τα πράγματα ειδικά καθώς η Κατερίνα Καινούργιου είχε αφήσει κάπως να εννοηθεί πως οι δυο τους ίσως και να τα ξανάβρισκαν.

Το θέμα αναπαράχθηκε πολύ με τις δύο κυρίες να απαντούν εμμέσως στα όσα έχουν συμβεί μέσα από τις εκπομπές τους.

Σήμερα, λοιπόν, υπήρξε και συνέχεια μέσα από τα social media τους.

Συγκεκριμένα, ένα story που μοιράστηκε η παρουσιάστρια του Mega φάνηκε ως «ευθεία βολή» σε όλους εκείνους που σχολίασαν και κριτίκαραν τις κινήσεις της ως φίλη που πήγε με σύντροφο φίλης (ακόμη και αν δεν ήταν έτσι).

«Έξυπνο είναι όταν πιστεύεις τα μισά από όσα ακούς. Ιδιοφυές είναι όταν ξέρεις ποια μισά» γράφει η Δανάη Μπάρκα και, προφανώς, αυτό το απόφθεγμα είχε σχέση με τα όσα είχαν συμβεί στο μεταξύ ενώ η ίδια αναγκάστηκε να απενεργοποιήσει τα σχόλια στα social media καθώς υπήρξαν αμέτρητες (μέχρι και χυδαίες) αντιδράσεις.

1_77.jpg

Από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη με όλο αυτό και όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή Πρωινό Σου Σου επικοινώνησε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, χωρίς, όμως να γίνει γνωστό τι ειπώθηκε μεταξύ τους.

Στο μεταξύ, η παρουσιάστρια του Alpha δεν αντέδρασε στα social δημόσια παρά μόνο μέσω stories που μοιράστηκε στον κύκλο των στενών φίλων της, τα οποία όμως, κάποιος διέρρευσε και στο Twitter έχει ξεκινήσει νέος κύκλος... προδοσίας!

Τελευταία τροποποίηση στις 27.02.2024 - 13:43