Η Μάγισσα: Κόβεται μια μέρα προβολής και οι λόγοι είναι δύο

23.02.2024
Η Μάγισσα: Κόβεται μια μέρα προβολής και οι λόγοι είναι δύο
Εσύ έχεις πάρει είδηση ότι από την ερχόμενη εβδομάδα η Μάγισσα θα προβάλλεται μόνο κάθε Δευτέρα και Τρίτη;

Μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν χάνει μια μέρα προβολής καθώς το κανάλι «κατεβάζει» στην κούρσα ακόμη ένα πολύ δυνατό «άλογο».

Η Μάγισσα θα προβάλλεται από εδώ και πέρα μόνο κάθε Δευτέρα και Τρίτη, παραχωρώντας τις Τετάρτες στις Ψυχοκόρες. Η δραματική σειρά που προβάλλεται από την αρχή της σεζόν στον ΑΝΤ1+ έρχεται τώρα πια και στον συμβατικό ΑΝΤ1 κάνοντας πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο στις 6 Μαρτίου.

1_159.png

Πρόκειται για την ιστορία των τεσσάρων αδελφών Πολύζου που αναγκάζονται να μπουν στη δούλεψη άλλων. Οι συγκλονιστικές ιστορίες της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς έρχονται για να ρίξουν φως στον «απαγορευμένο» θεσμό των ψυχοκορών και καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό. Σε σκηνοθεσία Μιχάλη Χαραλαμπίδη, πρωτότυπο σενάριο Πένυς Φυλακτάκη και Βαγγέλη Νάση, και με ένα all-star cast, οι «Ψυχοκόρες» αποτελούν την αναπαράσταση ενός βίαιου θεσμού, τη ρεαλιστική αναβίωση μιας ολόκληρης εποχής ιστορικών αλλαγών, αλλά και ελπίδας.

Η σειρά αγαπήθηκε ήδη και αναμένεται να αποζημιώσει τους θεατές που θα ξεκινήσουν να την παρακολουθούν τώρα.

Όσο για τη Μάγισσα; Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ήδη ολοκληρωθεί και μένοντας στις 2 μέρες προβολών το κανάλι καταφέρνει να επιμηκύνει τη σεζόν της, ώστε να μην τελειώσει πριν από το Πάσχα. Όπως όλα δείχνουν, η Μάγισσα θα προβάλλεται μέχρι αρχές Μαΐου, τότε που θα λήξει και ο πρώτος κύκλος από τις Ψυχοκόρες που αποτελείται συνολικά από 20 επεισόδια.

Προς το παρόν, ιδού τα trailer της επόμενης εβδομάδας για μια σύντομη γεύση.

{https://www.youtube.com/watch?v=zwxQKAfT6e8&ab_channel=ANT1TV}

{https://www.youtube.com/watch?v=5ncpbU4VD20&ab_channel=ANT1%2B}

Τελευταία τροποποίηση στις 23.02.2024 - 14:06