Μάγισσα: Η Θεοφανώ ετοιμάζει το νυφικό της αλλά η νέα σύγκρουση με τον Αντρέι θα φέρει φουρτούνες στον πύργο

11.12.2023
Μάγισσα: Η Θεοφανώ ετοιμάζει το νυφικό της αλλά η νέα σύγκρουση με τον Αντρέι θα φέρει φουρτούνες στον πύργο
Η αλήθεια ετοιμάζεται να βγει στη φόρα στο Λασκαραίικο και, όπως φαίνεται, θα κάνει μεγάλο θόρυβο!

Και ενώ δεν έχουμε οριστική απόφαση ακόμη για το αν η Μάγισσα του ΑΝΤ1 πάρει το πράσινο φως για έναν δεύτερο κύκλο, οι εξελίξεις τρέχουν και αναμένονται ενδιαφέρουσες σε όλα τα μέτωπα.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (11/12/2023) τα πάντα γυρίζουν γύρω από την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Θεοφανώς με τον Μιχαήλ να αποφασίζει να επισπεύσει τον γάμο της με τον Φρίξο. Ο Μάρκος, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα και ζητά τη βοήθεια της Δαμιανής ώστε να πει στον πατέρα του ότι εκείνος είναι ο πατέρας του μωρού και να προχωρήσει στο σχέδιό του για να έχει τη Θεοφανώ κοντά του.

1_118.png

Η Δαμιανή δείχνει να τον καταλαβαίνει και λέει πως θα τον βοηθήσει όμως έχει φυσικά και τα δικά της σχέδια (με την Πολυξένη, πάντα) για τη «δούλα» που μόνο φωτεινά δεν είναι

9_9.png

Στον πύργο των Γερακάρηδων η Ποτούλα ετοιμάζει αντεπίθεση, όμως εκείνοι προσπαθούν να της κλείσουν το στόμα τη στιγμή που ο Μισέλ βάζει σ’ εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο για τον θησαυρό των Γερακάρηδων, προκειμένου να παραμείνει στον πύργο.

5_15.png

Η πιο σημαντικές εξελίξεις, όμως, αφορούν στον Αντρέι Σιντόφορ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι... Ανδρέας Λάσκαρης, πράγμα που ο Κανέλλος θα μάθει σύντομα. Το σκοτεινό παρελθόν του Τζανέτου αλλά και το μυστικό για τον γιο του προμηνύουν μεγάλο σεισμό στο Λασκαραίικο!

Στο μεταξύ, η Θεοφανώ ετοιμάζει τον νυφικό της, όμως η σύγκρουση που θα έχει με τον Αντρέι θα είναι σφοδρή.

9_10.png

Ο Αντρέι και η Θεοφανώ έχουν μία πολύ έντονη συζήτηση όπου εκείνη του αποκαλύπτει την αλήθεια για τον θάνατο της γυναίκας του, πράγμα που εκείνος δεν αντέχει. Ερωτευμένη με τον κολλητό του φίλο ήταν η γυναίκα του και όταν εκείνος πέθανε δεν ήθελε να ζήσει και πήγε να τον βρει. Ο Αντρέι αμφισβητεί όλα όσα του λέει, όμως ατές τις πληροφορίες (ακόμη και το όνομα του φίλου του, μόνο, αν δει κανείς) δεν μπορεί να τα παραβλέψει.

Πώς θα εξελιχθεί αυτό, άραγε; Και πως θα επηρεαστεί η΄ όλη κατάσταση από το γεγονός ότι ο Αντρέι/Αντρέας θα πάρει τα ηνία της φαμίλιας του πολύ σύντομα;

{https://www.youtube.com/watch?v=i91xcDB_VW0&t=2s&ab_channel=ANT1TV}

Ιδού και το trailer ολοκληρωμένο:

{https://www.youtube.com/watch?v=ntm3XhP__B8&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 11.12.2023 - 17:26