Οι Πανθέοι: Εκτός εαυτού ο Κίτσος φέρνει σε δύσκολη θέση τους πάντες και η Μάρμω αρχίζει να... καταλαβαίνει

11.10.2023
Οι Πανθέοι: Εκτός εαυτού ο Κίτσος φέρνει σε δύσκολη θέση τους πάντες και η Μάρμω αρχίζει να... καταλαβαίνει
Δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του πια ο Κίτσος. Τα συναισθήματά του τον ξεπερνούν και φτάνει σε ακρότητες - και μάλιστα μπροστά σε όλο τον κόσμο.

Οι πόρτες του ξενοδοχείου της Νίνας Αυγουστάκη (Κ. Καρβούνη) ανοίγουν για να υποδεχτούν την αθηναϊκή ελίτ που έχει προσκληθεί για τα εγκαίνια της κλινικής του Ανδρέα (Α. Χειλάκης). Όμως, η λαμπερή βραδιά επιφυλάσσει εκπλήξεις τόσο εντός όσο και εκτός ξενοδοχείου.

Ο Θωμάς (Γ. Κατσιμίχας), απογοητευμένος, θα δει τη Λιάνα (Ι. Καραμήτρου) να έρχεται συνοδευόμενη από τον Γαζή (Κ. Ελαμτζίογλου), ενώ ο Στάθης (Σ. Σταμούλης) θα συναντήσει από κοντά την Αλέκα (Α. Τίλη), τη γυναίκα που της έσωσε τη ζωή αλλά και τον πατέρα της, Ιορδάνη Βαλλίδη (Κ. Φιλλίπογλου), που υπήρξε θύμα του εκβιασμού του Στάθη.

Οι μοιραίες συναντήσεις όμως δεν σταματάνε εδώ.

Ο Μαρμάρης (Μ. Συριόπουλος) θα δει την Πέλλα (Ι. Μπαλτσαβιά) και θα προσπαθήσει να κρυφτεί. Και ενώ όλοι περιμένουν τον Ανδρέα να βγάλει λόγο, θα εισβάλλει ο Κίτσος (Μ. Σαράντης) με άγριες διαθέσεις που θα προκαλέσει μεγάλη ταραχή όχι μόνο στη Μάρμω (Μ. Κράιλινγκ) αλλά σε όλους τους καλεσμένους.

{https://www.youtube.com/watch?v=JGABBNEyIOo&ab_channel=SKAI.gr}

Και ενώ η βραδιά συνεχίζεται, έξω από το ξενοδοχείο ένα πλήθος αντεξουσιαστών, με τη Ματούλα (Σ. Αδαμοπούλου) ανάμεσά τους, διαδηλώνει εναντίον του Μεταξά (Ι. Δεγαΐτης) προκαλώντας ταυτόχρονα φασαρία και επεισόδια…

{https://www.youtube.com/watch?v=CisSRyHGaxo&t=3s&ab_channel=SKAI.gr}

Τελευταία τροποποίηση στις 11.10.2023 - 17:32