Οι Πανθέοι: Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Μάρμω και Κίτσο - Θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί η αλήθεια

05.10.2023
Οι Πανθέοι: Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Μάρμω και Κίτσο - Θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί η αλήθεια
Όλες οι ιστορίες εξελίσσονται στους Πανθέους του ΣΚΑΪ, όμως εμείς θα σταθούμε στην ερωτική ένταση ανάμεα στον Κίτσο Γαλάτη και τη «θεία» του, Μάρμω Πανθέου, η οποία είναι ζήτημα χρόνου να εκτονωθεί!

Ο Κίτσος (Μ. Σαράντης) έχει αποκαλύψει στον Τέλη (Κ. Γαβαλάς) πως έχει αισθήματα για τη Μάρμω (Μ. Κράιλινγκ) και εκείνος τον συμβουλεύει να μην κάνει το λάθος και προχωρήσει περισσότερο μαζί της. Η Μάρμω, παράλληλα, καθησυχάζει τον Ανδρέα (Α. Χειλάκης), λέγοντάς του πως δεν έχει αλλάξει κάτι και είναι ευτυχισμένη δίπλα του.

Μεταξύ των δύο όμως, τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο έντονα! Ιδού και ένα sneak preview του σημερινού επεισοδίου για του λόγου το αληθές.

{https://www.youtube.com/watch?v=MfkNm9FTdok&t=2s&ab_channel=SKAI.gr}

Δυναμική είσοδο για το Προξενιό της Ιουλίας - Νέα ανατροπή στην κορυφή της τηλεθέασης

Ο Στάθης (Σ. Σταμούλης) θα δεχτεί τους όρους συνεργασίας από τον Φάνη (Θ. Κουρλαμπάς) χωρίς καν να τους ακούσει και η Μερόπη (Α. Μαξίμου) θα δείξει έντονα τη διαφωνία της στη σχέση που αρχίζουν να χτίζουν ο γιος της με τον αδελφό της. Η συνάντηση του Μαρμάρη (Μ. Συριόπουλος) και του Ισίδωρου (Ν. Χατζόπουλος) με τον συμβολαιογράφο αναβάλλεται τελευταία στιγμή επειδή ένας πιτσιρικάς κλέβει το πορτοφόλι του Μαρμάρη. Είναι όμως έτσι; Ή μήπως ο Μαρμάρης κερδίζει απλώς χρόνο για να βρει τον τρόπο να μην τον αναγνωρίσει ο συμβολαιογράφος και αποκαλυφθεί στον Ισίδωρο η πραγματική του ταυτότητα;

Ιδού και το trailer για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του σημερινού (5/10/2023) επεισοδίου.

{https://www.youtube.com/watch?v=i5r9oEHtYMU&ab_channel=SKAI.gr}

Τελευταία τροποποίηση στις 05.10.2023 - 15:48