Οι Πανθέοι: Ο Κίτσος αποκαλύπτει στη Μάρμω τον έρωτά του, όμως ένα άλλο φιλί προκαλεί ταραχή

16.10.2023
Οι Πανθέοι: Ο Κίτσος αποκαλύπτει στη Μάρμω τον έρωτά του, όμως ένα άλλο φιλί προκαλεί ταραχή
Ο έρωτας του Κίτσου για τη Μάρμω δεν μπορεί να μείνει άλλο κρυφός. Τι θα κάνει η κυρία Πανθέου όταν ο ανιψιός του συζύγου της τής αποκαλύψει τα αισθήματά του;

Ο Κίτσος (Μ. Σαράντης) ζητά συγγνώμη από τον Ανδρέα (Α. Χειλάκης) για τη συμπεριφορά του στα εγκαίνια και του ανακοινώνει την πρόθεσή του να επιστρέψει στο Παρίσι και η Μάρμω (Μ. Κράιλινγκ), έπειτα από παραίνεση του συζύγου της (ωραίες εμπνεύσεις έχει και αυτός!) αποφασίζει να δώσει στον Κίτσο μια ευκαιρία να απολογηθεί, αυτά όμως που θα ακούσει από το στόμα του Κίτσου θα την αφήσουν άναυδη καθώς εκείνος θα της κάνει ερωτική εξομολογηση.

{https://www.youtube.com/watch?v=LCm4t2dZtYI&ab_channel=SKAI.gr}

Στο μεταξύ, σε μια ξαφνική κίνηση... αντεπίθεσης, ο Μαρμάρης (Μ. Συριόπουλος) πουλάει έρωτα στην Πέλλα (Ι. Μπαλτσαβιά) στην προσπάθειά του να την παραπλανήσει σχετικά με την ανάμειξή του στον φόνο του Ιταλού διπλωμάτη.

οι-πανθεοι_επ.-19-2.png

Η Μιρέλλα (Ε. Τοπαλίδου) εκφράζει στον Ισίδωρο (Ν. Χατζόπουλος) τη βεβαιότητά της, πως πίσω από την επίθεση των χωρικών εναντίον της κρύβεται η Χρυσοστόμη (Κ. Δανδουλάκη). Η Λιάνα (Ι. Καραμήτρου), καθώς φεύγει από το Γραμματικό, συμφιλιώνεται με τον Θωμά (Γ. Κατσιμίχας) και κολακευμένη συνειδητοποιεί πως το ενδιαφέρον του για εκείνη ξεφεύγει από τα πλαίσια της συγγενικής τους σχέσης.

οι-πανθεοι_επ.-19-3.png

Και εδώ ακριβώς έχουμε το φιλί που αναφέραμε στον τίτλο. Καθώς τα δυο ξαδέλφια θα ανταλλάξουν ένα σταυρωτό φιλί για αντίο όμως προς το τέλος κάπως θα αγγίξουν τα χείλη τους και η αμηχανία μεταξύ τους είναι κάτι παραπάνω από έντονη. Στο trailer ένα μικρό preview.

Κατά τα άλλα, τα δυσάρεστα νέα για τη εξαφάνιση του πλοίου με το οποίο είχε μπαρκάρει ο Δημήτρης (Γ. Ίτσιος), αναστατώνουν τη Θάλεια (Β. Διαμαντοπούλου) και τη Μερόπη (Α. Μαξίμου) και ο Στάθης (Σ. Σταμούλης) προσπαθεί να δώσει ένα τέλος στην αγωνία τους. Ο Ισίδωρος συγκρούεται με τη Χρυσοστόμη και τη διώχνει από το Γραμματικό. Η Αλέκα (Α. Τίλη) εκφράζει στη Λιάνα ευθέως τον ενδιαφέρον της για τον Στάθη.

{https://www.youtube.com/watch?v=jPGYpN5ONVU&ab_channel=SKAI.gr}

Τελευταία τροποποίηση στις 16.10.2023 - 17:49