Σασμός: Ο Νικηφόρος συγχωρεί τον Μαθιό, ο Αστέρης και η Αργυρώ κάνουν όνειρα και η καταιγίδα είναι έτοιμη να ξεσπάσει

12.10.2023
Σασμός: Ο Νικηφόρος συγχωρεί τον Μαθιό, ο Αστέρης και η Αργυρώ κάνουν όνειρα και η καταιγίδα είναι έτοιμη να ξεσπάσει
Οι εξελίξεις στον Σασμό τρέχουν κι αν κάποιος νομίζει πως τα χαμόγελα που μας έχουν ξεγελάσει στα τελευταία επεισόδια η΄ρθαν για να μείνουν, κάνει μεγάλο λάθος!

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Πέμπτη 12/10 θα έχουμε την αρχή του τέλους, όπως την έχει οργανώσει ο Αντρέας Βρουλάκης που διψά (ακόμη) για αίμα και ούτε να τον ακούσει τον Σασμό!

[Η Καλλιόπη με την Άννα συζητούν σε εύθυμο κλίμα για τη διοργάνωση του γλεντιού του αρραβώνα αλλά ένα τηλεφώνημα της Βασιλικής ανατρέπει την κατάσταση.

{https://www.youtube.com/watch?v=UuFJDDmFlSo&ab_channel=AlphaTVGreece}

H Βασιλική ζητά τη βοήθεια της Καλλιόπης για την καρφίτσα που έλαβε από τον νεκρό Φαρμάκη, ενώ ο Μαθιός συμφιλιώνεται με τον Νικηφόρο. Ο Νικηφόρος καταλαβαίνει πως η αγάπη του για το Μαθιό είναι μεγαλύτερη από τον θυμό, και καταλήγουν όλοι μαζί σαν οικογένεια.

Ο Παύλος υποχωρεί μπροστά στις διαβεβαιώσεις της Καλλιόπης για τον Αστέρη, ενώ αυτός αρχίζει να βλέπει ακόμα και τον Αντρέα πιο θετικά και ονειρεύεται τη ζωή που έρχεται για κείνον και την Αργυρώ. Η νηνεμία πριν την καταιγίδα όμως, θα τελειώσει για όλους απότομα και στο τέλος του trailer παίρνουμε μια γεύση του τι να περιμένουμε.

{https://www.youtube.com/watch?v=lC-9WnD3_a4&ab_channel=AlphaTVGreece}

Όσο για τους αριθούς; Πρώτη τερμάτισε χθες το βράδι η σειρά του Alpha με τη Μάγισσα του ΑΝΤ1 να ακολουθεί από κοντά και την πρεμιέρα του I' m a Celebrity Get Me Out of Here να καταγράφει μία ενδιαφέρουσα δυναμική.

1_75.png

1_76.png

Τελευταία τροποποίηση στις 12.10.2023 - 13:26