Το προξενιό της Ιουλίας: Μία απόπειρα αυτοκτονίας και ένα φως στην άκρη του τούνελ

11.10.2023
Το προξενιό της Ιουλίας: Μία απόπειρα αυτοκτονίας και ένα φως στην άκρη του τούνελ
Η δραματική σειρά του Alpha έκανε πολύ δυναμική είσοδο την ερχόμενη εβδομάδα και τα νέα επεισόδιά της αναμένονται ήδη με ιδιαίτερη αγωνία.

Εκτόπισε τον Σασμό από την κορυφή Το προξενιό της Ιουλίας, την περασμένη εβδομάδα - δεν το λες και λίγο! Η σειρά που υπογράφει σεναριακά ο Νίκος Απειρανθίτης και σκηνοθετικά οι Νίκος Κρητικός και Νίκος Ζαπατίνας έχει κάνει δυναμική είσοδο και η συνέχεια αναμένεται ακόμη πιο δυναμική.

Ιδού μια γεύση του τι περιμένουμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (11/10)

Ο Στράτος Ραζίνης παραδίδεται στην χωροφυλακή, και τα δεδομένα για τον Γρηγόρη και την Ιουλία ανατρέπονται τελείως καθώς, προφανώς, δεν θα μπορέσουν να κλεφτούν, όπως σχεδίαζαν, γεγονός που κάνει την Ιουλία να πάρει μια παράτολμη απόφαση.

{https://www.youtube.com/watch?v=EFRNFiB4yCo&t=8s&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τα πράγματα, όμως, μόνο απλά δεν είναι, σε ότι αφορά την υπόθεση του φόνου, δηλαδή, καθώς παρ’ όλο που ο Στράτος μοιάζει να είναι ο ιδανικός ένοχος, εκκρεμεί να βρεθούν το κίνητρο και το όπλο του εγκλήματος.

αδάμ-μπουσδούκος_1-1.jpg

Η παρουσία της Αλεξάνδρας που επιστρέφει μετά από χρόνια για να βοηθήσει την οικογένειά της, δημιουργεί ακόμα περισσότερη ένταση στην οικογένεια Ραζίνη (όμως στον Γρηγόρη είναι σα να προσφέρει ένα φως στο τούνελ). Την ίδια στιγμή, οι δύσκολες στιγμές που περνά η οικογένεια Σκούταρη, φέρνουν τον Γιωργίκη Προβιό, κοντά στην Στάσα, στην προσπάθειά του να προσεγγίσει την Ιουλία.

μελέτης-ηλίας_2-1_1.jpg

Την ίδια στιγμή όμως, στο αρχοντικό του στη Λάρισα, ο γιός του Χρήστος, που ταλαιπωρείται πολύ καιρό από βίαια, τρομαχτικά και ανεξήγητα όνειρα, περνάει μια κρίση που συνδέεται με την πρόωρη απώλεια της μητέρας του, κατάσταση που τον οδηγεί συχνά σε ακραίες συμπεριφορές. Σε μια εποχή έντασης και πιέσεων όμως, δεν είναι ο μόνος που θα οδηγηθεί εκτός ορίων.

Ιδού το τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο:

{https://www.youtube.com/watch?v=xW5rcewNqEk&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 11.10.2023 - 17:50