Μαύρο Ρόδο: Το τέλος του Βίκου πλησιάζει - Η τραγική σύμπτωση και μια μεγάλη αδικία

18.05.2023
Μαύρο Ρόδο: Το τέλος του Βίκου πλησιάζει - Η τραγική σύμπτωση και μια μεγάλη αδικία
Η αντίστροφη μέτρηση για την αυλαία της σεζόν πλησιάζει (εν μέσω εκλογών) και τα νέα που φτάνουν από Πάτρα και Γερακιανή, μόνο ευχάριστα δεν τα λες!

Ένα επεισόδιο είχαμε, μόνο, αυτή την εβδομάδα καθώς το πρόγραμμα των τηλεοπτικών σταθμών (ειδικά στη βραδινή ζω΄νη όπου προβάλλεται η εν λόγω σειρά του Mega) χρειάστηκε να τροποποιηθεί λόγω εκλογών.

Επόμενο, νέο επεισόδιο, λοιπόν την ερχόμενη Δευτέρα και μέχρι τότε έχουμε μερικά spoilers που μας τάραξαν. Σύμφωνα με αυτά, λοιπόν, θα ζήσουμε ένα deja vu που ενώ θα μπορούσε να θεωρηθεί μέχρι και Θεία Δίκη, δεν παύει να μας στεναχωρεί πάρα πολύ.

Φαίνεται ότι ο Θέμης θα μάθει ότι η κόρη του έχει σχέση με τον Βίκο και ότι εκείνος ευθύνεται τόσο για τον θάνατο της Αγγελικής αλλα΄ και την απαγωγή της Κύρας και θα δώσει εντολή στους ανθρώπους του να τον σκοτώσουν.

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος μαθαίνει ότι θα γίνει πατέρας από τον Μητροπολίτη και το Twitter αντιδρά

Τυφλωμένος από την οργή και τη στεναχώρια για τα ΄οσα έμαθε, ο Καστρινός δεν υπολογίζει σωστά και ξεχνά το ενδεχόμενο να είναι ο Βίκος γιος της Φιλαρέτης.

Τα αποτελέσματα του DNA φτάνουν στα χέρια του, όμως το συμβόλαιο θανάτου που έχει ορίσει δεν προλαβαίνει να το ανακαλέσει - ακριβώς όπως είχε συμβεί και με την περίπτωση του Βίκου, όταν ο Κροάτης σκότωσε (έστω και κατά λάθος) την Αγγελική.

Ο Θέμης επιβεβαιώνει ότι ο Βίκος είναι όντως ο χαμένος γιος της Φιλαρέτης αλλά οι δυο τους δεν θα προλάβουν να συναντηθούν σε αυτή τη ζωή τελικά. Η μοίρα είχε άλλα σχέδια.

{https://www.instagram.com/p/Cr0kvYjIKxd/}

Σε τραγική κατάσταση ο Θέμης, όμως δεν θα μπορεί να αλλάξει κάτι πια! Το "κακό" έχει γίνει. Και μάλιστα από το χέρι του!

Μπορεί, αντικειμενικά, μια τέτοια εξέλιξη να θεωρηθεί και Θεία Δίκη, αλλά οι περισσοτεροι φανς συμφωνούν ότι πρόκειται για μια μεγάλη αδικία απέναντι στη Φιλαρέτη που ζει όλα αυτά τα χρόνια με τη σκέψη να ξαναβρεί τον γιο της, έφτασε τόσο κοντά και έχασε την ευκαιρία μέσα από τα χέρια της!

Τραγικό πρόσωπο, βέβαια, είναι και η Αλεξία, η οποία θα χάσει ακόμη ένα αγαπημένο της πρόσωπο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Πώς θα μπορέσει να ξανασταθεί στα πόδια της;

Μαύρο Ρόδο: "Τελικά κωμωδία βλέπουμε;" - Ένα αλαλούμ με τα τηλέφωνα έχει κάνει έξαλλους τους φανς

Σε κάθε περίπτωση, έχουμε μια μικρή γεύση για το επεισόδιο της ερχόμενης Δευτέρας όπου η Αυξεντία επιστρέφει στο μοναστήρι και η εγκυμοσύνη της Ελισάβετ γίνεται αντιληπτή και από την Ευτυχία!

{https://www.youtube.com/watch?v=j7Pjp7ybZxA&ab_channel=MEGATV-OFFICIAL}

Τελευταία τροποποίηση στις 18.05.2023 - 17:49