Maestro: Το νέο βίντεο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αποκάλυψε τον τίτλο του πρώτου επεισοδίου στον δεύτερο κύκλο

29.03.2023
Κλέλια Ανδριολάτου, Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Κλέλια Ανδριολάτου, Χριστόφορος Παπακαλιάτης
"Σαρώνει" και στο εξωτερικό το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και η προετοιμασία για τον επόμενο κύκλο έχει ήδη΄ ξεκινήσει.

Οι φανς του Maestro θα πρέπει να χαίρονται ιδιαίτερα με τις τελεταίες αναρτήσεις του δημιουργού του αλλά και συνεργατών εκείνου. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει ήδη "καλέσει" τον κόσμο του και όλοι έχουν ανταποκριθεί με χαρά.

Έχουμε ΄ηδη δει τις πρόβες της Στεφανίας Γουλιώτη για το look εγκυμοσύνης με το οποίο θα τη δούμε στην επόμενη φάση, αλλά και το Ευχαριστώ της Χαρούλας Αλεξίου και τώρα έχουμε το πρώτο βίντεο από την πρώτη συνάντηση της παραγωγής και των τεχνικών συνεργείων.

Σε αυτό βλέπουμε όλους τους ανθρώπους που εργάζονται πίσω από τις κα΄μερες να κάθονται γύρω από το ίδιο τραπέζι και να οργανώνουν τον τρόπο με τον οποίο θα προχωρήσουν στη συνέχεια. Ανάμεσα στις εικόνες που μας έδωσε, όμως ο Παπακαλιάτης ήταν και το εξώφυλλο του σεναρίου για το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλο το οποίο είχε τίτλο "Mother".

10_5.jpg

Θα ΄ηταν ασφαλές να συμπεράνουμε, δηλαδή, πως στο πρώτο επεισόδιο ο Maestro θα ασχοληθεί με την "Αλεξάνδρα", σύζυγο του "Ορέστη" (ναι, δεν έχουν πάρει διαζύγιο ακόμη) η οποία, όπως είχαμε δει και στο τέλος του πρώτου κύκλου επέστρεψε στην Αθήνα προκειμένου να εστιάσει στην εγκυμοσύνη της και εκείνος την ακολούθησε (όλως παραδόξως, είχαμε πει τότε, στο, κατά τα άλλα, επικό φινάλε του Δεκέμβρη).

Μην έχοντας χάσει τις ελπίδες της για ένα παιδί, η Αλεξάνδρα πήρε μόνη της την απόφαση και έκανε ακόμη μία προσπάθεια εξωσωματικής χρησιμοποιώντας τα γονιμοποιημένα έμβρυα που είχαν κρατήσει από προηγούμενες προσπάθειες. Αυτή τη φορά ήταν επιτυχημένη και γι' αυτό, θυμίζουμε, πήγε στους Παξου΄ς, αρχικά, εκείνη, για να μοιραστεί τα νεά με τον (έστω και τυπικά, ακόμη) σύζυγό της και για να του ζητήσει να μην την αφήσει να περάσει αυτή τη διαδικασία μόνη της.

{https://www.instagram.com/p/ClgGxEIofft/}

Περιμένοντας να δούμε αν επαληθευτούμε ως προς τη θεματολογία του πρώτου επεισοδίου, που θα μπορούσε, φυσικά να ασχολείται και με τη Σοφία (Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου) που σίγουρα θα χρειαστεί να σταθεί στο πλάι της θυγαγέρας της, Κλέλιας (Κλέλια Ανδριολάτου) που δεν θα μπορεί να καταλάβει τι συνέβη και από εκεί που ήταν όλο "αγάπες και λουλούδια" ο αγαπημένος της, απλά, την παράτησε, ιδού το εν λόγω βίντεο!

{https://www.instagram.com/p/CqXb5QKghCl/}

Τελευταία τροποποίηση στις 29.03.2023 - 12:54