Τραγωδία στα Τέμπη: Χωρίς Μαύρο Ρόδο, Σασμό, Γη της Ελιάς και Survivor το βράδυ της Τετάρτης 1/3/2023

01.03.2023
Τραγωδία στα Τέμπη: Χωρίς Μαύρο Ρόδο, Σασμό, Γη της Ελιάς και Survivor το βράδυ της Τετάρτης 1/3/2023
Η πρωτοφανής τραγωδία με τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη έφερε αλλαγές και στα προγράμματα των τηλεοπτικών σταθμών.

Με τον αριθμό των τραυματιών και των νεκρών να ανεβαίνει τραγικά, τα νέα από τα Τέμπη μόνο ευχάριστα δεν είναι. Όπως είναι φυσικό, η όλη κατάσταση έχει επηρεάσει τους πα΄ντες και στο πλαίσιο του εθνικού πένθους που έχει κηρυχθεί από τον πρωθυπουργό νωρίτερα σήμερα αλλά και την ανάγκη για διαρκή ενημέρωση από όλα τα ΜΜΕ, τα κανάλια ανακοίνωσαν αλλαγές στο πρόγραμμά τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, σήμερα, Τετάρτη 1/3/2023, τα δημοφιλή σήριαλ "Σασμός" του Alpha και "Μαύρο Ρόδο" και "Γη της Ελιάς" του Mega, όπως και το Survivor στον ΣΚΑΪ δεν θα προβληθούν, ενώ αντίθετα, στον ΑΝΤ1 θα υπάρξει έκτακτη προβολή της νέας εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου "Πρόσωπο με Πρόσωπο", στις 23:30

{https://www.instagram.com/p/CpNwWMxJAsf/}

Τραγωδία στα Τέμπη: "Ήταν" και η Σία Κοσιώνη στο τραγικό τρένο - Η συγκινητική ανάρτηση για τους συνταξιδιώτες της

Στο ίδιο πλαίσιο, το Star ανακοίνωσε πως δεν θα προβάλει νέο επεισόδιο του Master Chef, ούτε και όλων των απογευματικών προγραμμάτων του.

Αλλαγές θα υπάρξουν και στο αυριανό (2/3/2023) πρόγραμμα των σταθμών. Προς το παρόν, το Mega έχει ανακοινώσει πως δεν θα προβληθούν οι εκπομπές Πάμε Δανάη με τη Δανάη Μπάρκα και Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη.